Camaross Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 tak tak zmienił nazwisko i nosi wąsy ..... jasne jasne .. rzadko tak jest jak mówicie .... po prostu każdy to olewa ..... w imię Formowiczów kto ile ma km to niego ?? ja mam od hu hu i jeszcze trochę a wy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Dostałem właśnie email od firmy wydającej dwumiesiecznik : Fast Cross Opisałem im sprawę aukcji na Allegro.Napisałem do nich dlatego że sprzedawca z Allegro posługiwał sięich firmowych adresem email. Otrzymalem zapewnienie od Pana Grzegorza Chochóła że sprawaaukcji na Allegro zostanie rozwiązana. Co się pod tym kryjenie mam pojęcia ale dobrze że jest jakikolwiek odzew w tej sprawie. Proszę więc na razie wszystkich "oszukanych (?)" o wstrzymanie sięz wystawianiem komentarzy negatywnych oraz uzbrojenie się w cierpliwość. Wygląda na to że wszystko będzie dobrze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 No ale nie rozumiem jednego ..... dlaczego nie wyślą nam tych gazet do jasnej Anielki na pewno mają ich pełno a my przecież grzecznie zapłaciliśmy ... przynajmniej ja ..... ja też do nich dzwoniłem i obiecywali mi banany na jabłoni. ....... ja to łyknąłem jak ryba ..... no ale bujam się i gazetki nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Ta sprawa z aukcją jest bardziej zamotana. Ich "współpracownik" założył konto na Allegro samodzielnie.Tylko on ma do niego dostęp.Konto do przelewów było prywatne więc tylko on wie kto wpłacił kasęa kto jej nie wpłacił. Myślę że sprawa się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi16q Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Bynajmniej jak dla mnie sprawa się wyjaśniła ,dzisiaj właśnie otrzymałem gazetę fast cross i jestem z niej bardzo zadowolony.Jest nawet plakat a wszystko dzięki naszemu w użytkownikowi Tomy.M , który zajął się sprawa jak trzeba i dla niego wielki pokłon:) redakcja pofatygowała się i sprostowała sprawę teraz tylko czekać aż wy dostaniecie gazetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ja też dziś się milo zaskoczyłem dostałem gazetę ....... ale Waldi zmartwię cię ......plakat dostaje się normalnie bez niczego .... !!!!A MIELIŚMY DOSTAĆ UPOMINKI ZA TYLE MIESIĘCY OCZEKIWAŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Czy jest już 2 numer Fast Cross. W Poznaniu w Empiku kupiłem 1 ale na driugi nie mogę trafić. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja na razie nie dostałem niestety tej gazetki ... może dojdzie w tym tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gazetkę dostałem, dziękuję wydawcy za rozwiązanie całej sprawy. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A co z tym 2gim numerem?? Wie ktoś coś. Ma ktoś?? Pisać bo nie moge przegapić tej gazety. Jak cos bedzie wiadomo napisać!!!! Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A co z tym 2gim numerem?? Wie ktoś coś. Ma ktoś?? Pisać bo nie moge przegapić tej gazety. Jak cos bedzie wiadomo napisać!!!! No ja na razie czakam na 1 numer z allegro :icon_mrgreen:!!!!!!!!!!!!! Do mnie jeszcze nie dotarł. Drugi numer z tego co mi wiadomo jeszcze nie wyszedł!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 jEżeli Ci wiadomo że nie wyszedł, to gdy tylko sie dowiesz lub kto kolwiek niech napisze. Pozdrawiamurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Na temat nowego numeru Fast Crossa ..... ciekawie porusz temat HAUPTMAN na innym forum : HAUPTMAN: " Coś mi sie zdaje że pierwsze pismo było pierwsze i na dodatek jedyne. Szanowna redakcjo jeżeli ,, zdjełaś rękawice, okręciłaś daszki od kasków, na gumkach od gogli wywiesiłaś pranie a przesiadłaś się na skuter'' daj znać bo my wszyscy nadal czekamy. " http://www.fastcross.pl/forum/viewtopic.php?p=39#39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Czy wie ktoś gdzie mogę kupić ta gazetę ? Jest już 2-gi numer ? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Odświeżam temat!! Ma ktoś drugi numer tej świetnej gazetki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi