deejayslonio Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 GSR to bardzo przyzwoita maszynka. Do miasta nadaje się idealnie, w trasie daję radę ale wyższe prędkości przy dłuższym dystansie już takie przyjemne nie są. Mam 182cm i jak dla mnie mógłby być wyższy, większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofpn Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Witam mam pytanie czy normalnym jest ,że dół silnika jest w innym kolerze niz cały silnik? Czy cały silnik powinien być w kolorze czarnym. Chodzi mi dokładnie o rocznik 2010.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Od niedawna dojeżdzam do pracy ;) na GSR-600. Kapitalny motocykl i jak rzecze zaznajomiony mechanik od Suzki rynek docenił ten sprzet dopiero jak przestał być produkowany. Teraz ludzie szukają ze świeczką zadbanych, nie pałowanych egzemplarzy. Czasem się znajduje. Miałem farta. Boziu dziękuje :) ps.pochwalić się chciałem :) Edytowane 7 Lipca 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi