Puszek Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 CR , KX, YZ 500 :crossy: :icon_evil: :crossy: :crossy: :icon_evil: :clap: bo ja nie taka mientka faja jak ty Nitek ;)nie spamuj, bo nas moderator (nadgorliwy) zaraz ostrzezeniami pogoni :) o KLRach gadac, k..wa :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 o cholera.. odpisalem z konta mojej laski :banghead: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 chce, ale dopiero po wakacjach, bo jezdzic czyms musze A ile za nią bedziesz cenił ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 4700 do ewentualnej negocjacji :D Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Gdzie moge dostas zawory i tlok do klr? 250 moze ktos dac link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Zapytaj u MrtinMotocykle oni mają dużo rzeczy :bigrazz: Wie ktos gdzie moge znaleźć servisówke do klx 250? Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteam Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Gdzie moge dostas zawory i tlok do klr? 250 moze ktos dac link ? Jesli jeszcze nie kupiles a w Martin'ie Ci powiedzieli ze wossner juz nie robi tlokow do KLR'a to ich nie sluchaj tylko zamow tlok od Kawy KSF Mojave 250. Silnik jest ten sam wiec tlok tez. Zreszta w miniony piatek odbylo sie uroczyste pierwsze odpalenie mojego KLR'a po remoncie wlasnie z tlokiem do Mojave :icon_mrgreen:.Wszystko kupowalem u dr. Redu w motoklinice, troche trwalo zanim mi skompletowali czesci, ale poza tym jestem z nich zadowolony. Tlok z pierscieniami kosztowal cos kolo 450-500. Zawory spokojnie dostaniesz w larssonie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 wczoraj miałem taka przypadłość: jeździło długo , a nagle zaczęło szczelać w w tłumik i zgasło. Po 5 min.odpalała , i tak dalej . 7 razy tak było ,nim się dowlokłem do domu. Po ok. 1km strzelał w tłumik , tracił obroty i gasnął. Po odpoczynku zapalał.Jeżdziłem po wodzie i błocie , ale problem zaczął się dużo póżniej , gdy już wracałem. Jak by co zamokło to by wyskło , skoro odpala , co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Syf w paliwie, nie dochodzi paliwo (np. podwiesza sie plywak), traci iskre (jesli gasnie regularnie to chyba mozna to wykluczyc, jednak warto sprawdzic). POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Może po prostu masz padniętą świeczke, i jak sie zagrzeje to traci iskre, po ostygnięciu chodzi chwile i znika, wymień ją będziesz miał pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rem0veR Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 macie serwisowke po angielsku do KLRa 250?bo na tej germanskiej to zeza mozna dostac od tych umlautow... co do KLRa to... podstawa to pilnowac oleju i zmieniac go odpowiednio czesto (producent zaleca co 5 tys, ja zmieniam co 3-4 tys). jezdze na castrolu gps 10w40 semisynt i nie ma problemow.oleju nalac + - 1,5 litra, filtr zmieniac co 2 zmiany oleju. filtr championa x310 kosztuje ok 20 zl, do kupienia praktycznie wszedzie. klocki hamulcowe na przod chyba pasuja od tylnych z klr 600 badz 650, nie sprawdzalem tego grubosc dopuszczalna tarczy to 3,1 mm zawory hmm... ja reguluje z 2x na sezon, wystarcza. luzy na wszystkich zaworach 0,19-0,24 mm w GMP (znak T na kole zamachowym i wszystkie zawory zamkniete - tzn. trzeba zlapac cykl miedzy zamknieciem sie zaworow wydechowych a otwarciem ssacych) jak padnie tylny amor to kaplica, ja przerabialem ten temat i teraz mam amor od klr 600 (duzo lepszy, ale trzeba bylo poglowkowac). no i oczywiscie mozna go oddac do HGR w poznaniu na regeneracje, co wydaje mi sie prostszym rozwiazaniem (moj amor zostal kompletnie zniszczony przez partaczy ktorzy mi go regenerowali) przednie zawieszenie pompowane do 2,5 atm max, olej sae 10w 320 ml na lage. hmm... lancuch 104 ogniwa typ 520, ja mam o-ringowy MGM i poki co nie jest z nim zle vmax na fabrycznych przelozeniach (15/42) u mnie to bylo 145 kmh z malej gorki na szosowych kapciachjak mu zalozylem kosc to na kostkach bujal sie 130 na asfalcie i ok 120 kmh na polnej drodzeteraz mam zmienione przelozenia na 14/44 i nie czuje spadku vmax (mimo ze taki zapewne wystapil), a lepiej sie zbiera. do 120 kmh na kosci po asfalcie sie bujnie jak macie jeszcze jakies pytania to walcie :banghead: pees dobrze ze ktos zalozyl temat o naszych KLekoteRach :( i sugerowalbym zmiane tematu na "Wszystko o KLRach" lub "Wszystko o KLR 250, 600, 650"w kupie raźniej a moglby ktos napisac ile ogniw ma łańcuch rozrządu do tego motorka oraz gdzie mozna go kupic??prosze o szybka odppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Spytaj u olka a jak tam nie będzie to kupisz w Motocyklowym centrum sevsowym http://www.mcs.home.pl/ a ile ogniw ma to nie wiem. Ma ktoś może gaźnik do klr? Jaką ma wewnętrzną średnice gardzieli? Pozdro Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rem0veR Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 thx za odppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 kup oryginalny lancuszek , kawa ma najtansze lancuszki z japoncow , ja za swoj w Motobocie dalem 140 zl a ma 174 ogniwa. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja za orginała dałem 150zł do klxa :icon_mrgreen: Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi