DYZIO DRAGON Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Przyjedź jeden dzień tam drógi tu.Spijemy :wink: conieco. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 :biggrin: :biggrin: :biggrin: tak sie przeciez nie da pic i w ten sam dzien jechac gdzie indziejty zawitaj do nas i bedzie git :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 OK daj znać a coś wymyśle. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no za 10.000 to ciężkoale za 15.500 widziałem shadow 1100 c2 na pustych wydechach JAMY, + wysuwane podnóżki i kilka drobiazgówrocznik 97 - a miała tylko przejechane 15.000 km więc chyba lepiej dołożyć trochę kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Niech żałuje ten kto nie przyjechał ponad 1000 :D żelaza przyjechało Nieźle :P . Brawo dla Ksiedza Sławka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zamierzam kupić sobie maszynę na wyjazdy kilku dniowe. Myślę nad takimi motorami Virago 750, shadow, marauder 800, intruder 800 oraz vulcan 800Co myślicie o tych maszynach, jak wygląda możliwość „pakowania się: :biggrin: oraz wygoda.Zamierzam wydać do14 tys.dziękiTrzymajta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 jeżeli taka mała maszyna to jeszcze drag star 650 wchodzi w rachubę - choć ja osobiści ich nie polecamza te pieniądze to już można mierzyć w jakieś 1100 jakby co to na priva pisz znam kilka osób co chce sprzedać dobre sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Do 10.000 zł ten GL 1100 za bardzo turystyczny. może coś takiego http://moto.allegro.pl/item196826275_junak...er_zobacz_.html co wy na to? Siemasz>>> jak chcesz to ci mojego vn750 sprzedam i jeszcze ci parę zł na flaszkę zostanie >>> nie kupuj dziadów typu junlin itp. bo się tylko w kłopoty wpędzisz a radochy "0" Pozdro:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 czemu sprzedajesz ?przeciez pisales ze go sobie odnowiles i jest super, bo ci zarzucano ze jezdzisz najbardziej awaryjnym motocyklem kawasakiwiec czemu sie go pozbywasz skoro go zrobiles i jest dobry ?jesli mozna spytac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 czemu sprzedajesz ?przeciez pisales ze go sobie odnowiles i jest super, bo ci zarzucano ze jezdzisz najbardziej awaryjnym motocyklem kawasakiwiec czemu sie go pozbywasz skoro go zrobiles i jest dobry ?jesli mozna spytac :) Siemasz>>> Nie sprzedaję "na siłę " ale z racji że naprawiam sprzęt pływający i głównie tym się zajmuję to nawet nie bardzo mam czas pośmigać na swoim moto . Jeśli chodzi o jego stan to gwarantuję że bezawaryjnie jeszcze długo pojeździ. Gdyby znalazł się ktoś kto zadba o niego i znajdzie czas na to by jeździć a przy okazji jest entuzjastą tego typu motocykli , to z przyjemnoscią takiemu człowiekowi go sprzedam i będę cieszył się razem z nim . Moto nie powinno całymi tygodniami stać w garażu a w moim przypadku tak jest ( ostatni raz jeździłem nim pewnie ze dwa tyg. temu ) wiec jaki to ma sens???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 To macie coś dla mnie ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Dyzio polowa sezonu minela ,a Ty dalej szukasz , niebawem sezon Ci ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dami1971 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam wszystkich na forum! A co zaproponowalibyście dla początkującego motocyklisty?Dopiero będę szedł na prawko więc w kupno wchodzi dopiero następny rok.Posiadam ok8000złMoże Yamaha Virago535?Czy proponujecie na poczatek coś innego.Aha moje doswiadczenie w motorach = 0 ale kiedyś trzeba zacząć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 :icon_evil: Pojeździj na czymś mniejszym a puźniej coraz wyrzej nie wsiadaj od razu na coś mocniejszego chyba że jesteś kumaty ale piszesz że niemasz pojęcia o :buttrock: więc pojeździj na czymś mniejszym. A jeżeli chodzi o kupno to nigdy nie jest za puźno :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam pogoda OK a kiedy jakiś zlocik gdzie i kiedy POZDRO :buttrock: :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi