tita Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ktoś z was ma może grupę krwi 0rh-? Moj znajomy ma bialaczke i potrzebuje płytek krwi, wszystkie informacje wrzuciłam do działu S.O.S. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1135422 ale mam wrazenie ze nikt tam nie zagląda więc spamuję też tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) JUTRO PO MOTO :biggrin: ;) ;) jak to ujął Damiano__2013: ŁÓDZKIE MOHERY STRZEŻCIE SIĘ! HAWK NADLATUJE...!:D Edytowane 11 Lutego 2008 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 A ja wczoraj, na rozpoczęcie sezonu "pykłem" sobie 240 kilometrową traskę :] Przy okazji pojeździłem po drogach wewnętrznych kopalni w Bełchatowie. W tym tygodniu ponoć ma jeszcze mróz wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Adam mogłeś dać znać... wiesz że ja zawsze i wszędzie chętny jestem polatać... a poza tym byłeś niedaleko... ps. no chyba że chciałeś sobie samotną podróż w nieznane odbyć... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ja tez w nd posmigalem po okolicy. Caaaale 6 godzin na motocyklu :buttrock: Alez super jazdaaaaa :biggrin: Sezon juz rozoczety :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Cosik to masze forum przymiera ostatnio.Gdzie są wszyscy motórzyści się pytam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 siedzą pijani pod drzewem i śpiewają sprośne piosenki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Edi, zapier. . . . . . na wysokości lamperii :crossy: Trzeba teraz pracować, żeby jeździć później :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Sezon rozpoczęty, co za radocha. :icon_twisted: :icon_biggrin: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 To kiedy pierwsze spotkanie szanownej braci motórowej na placu ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 To kiedy pierwsze spotkanie szanownej braci motórowej na placu ? :crossy:doszły mnie wieści, że w miejscu dotychczasowych spotkań ma powstać amfiteatr :wink: jakoś niedługo mają ruszyć prace budowlane więc uważajcie na betoniarki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 co to za plac był? ogólnie to gdzie są spotkania np. w sobotnie wieczory w łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Sezonik rozpoczęty :) :crossy: :wink: Kiedy pierwsze inauguracyjne spotkanie na placu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 to może w środe o tym przy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Przejeżdżałem tamtędy dwukrotnie i zawsze trafiałem na stado buraków w rozpadających się calibrach, audi 80, golfach i kadettach. Motocykli mało bo droga choć szeroka to nie należy do równych. zdjęcia na potwierdzenie: http://img507.imageshack.us/img507/7783/p9240041ax6.jpg http://img507.imageshack.us/my.php?image=p9240043jd1.jpg każdy ma samochód na jaki go stać...Nie powinieneś nazywać ich burakami...nie to że sam jeżdze jakąs calibrą czy innym 15 letnim sztruclem ale 4 kołowcy mają też pasję tak jak my :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi