musi88 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ja jestem :biggrin: Ale faktycznie cos cicho ostatnio na forum :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ja tez jestem, tyle ze cale dnie w wyrze leze bo zapalenie gardla... a musze szybko wyzdrowiec bo przyszedl nowy cylinder do nski(110ccm:D). ale teraz bedzie jazda na orszakach... :D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 teraz to kapcia będziesz palił :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no to malo palilem? :icon_mrgreen: w pierwszy dzien po zalozeniu lacza odrazu palenie... ;p pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no to malo palilem? :buttrock: w pierwszy dzien po zalozeniu lacza odrazu palenie... ;p pzdr:) Bardzo ładnie paliłeś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Bardzo ładnie paliłeś cos mi tu ironia powiewa;p zreszta NSke składam i szybciutko na handel... wiec koniec zabawy. ma ktos moze CB500 (badz CB450S) na sprzedaz? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 cos mi tu ironia powiewa;p[/quoteNic nie powiewa było naprawde oki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 milo;) a nie chce nikt kupic kombi przeciwdeszczowego Hein&Gericke? rozmiar S- na mnie ciut maly i dlatego sprzedaje. cieplutki i w 100% nie puszcza wody- raz zakladalem z koniecznosci na krotki dystans. jeszcze metka nawet jest;p jak cos to walic;) chetnie zamienilbym sie na rozmiar M/L tyle ze zeby to nie bylo kombi z allegro za 20 czy 30zł. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Magneto jak byśmy się mogli gdzieś spotkać to mógłbym wziąć moje kombi, byś sobie obejrzał.A tak swoją drogą to widzę, że ostatnio coś cisza na naszym forum łódzkim. Coś ludziska poginęli, nie odzywają sie. Czyżby uciekli na inne fora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Widac juz jesien. Malo jazdy a wiecej rozmyslan o przemijajacym sezonie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 a ja dzisiaj śmigałem do 12 w nocy :flesje: jak na koniec października bardzo przyjemnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Na środe się lepiej szykujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dzisiaj pierwszy raz w tym sezonie jadę do pracy nie motocyklem a autobusem... (no chyba że autobus mi ucieknie :lalag: ) Niestety nadszedł ten nieprzyjemny czas kiedy będzie trzeba przygotować motocykl do zimowania. W tym sezonie nakręciłem w sumie około 17 tyś km. Nadszedł czas zimowej matni pesymizmu... byle do wiosny.Ewentualnie widzimy się w lasach i na polnych drogach w celu zaliczenia dużej ilości błota :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Nadszedł czas zimowej matni pesymizmu... byle do wiosny.Ewentualnie widzimy się w lasach i na polnych drogach w celu zaliczenia dużej ilości błota :D Popieram popieram hehe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Na środe się lepiej szykujcieno jak będzie pogoda taka jak dziś to we środę latamy po mieście :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi