magneto Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 nooo, Cebra 1000 F, 87, stan na prawde niezly, tyle ze zaczyna stukac rozrzad. 2600 i idzie od reki;) przyszly nabywca moze sie zglosic w sezonie na czyszczenie i synchro za browara;) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Nie wiem jak wy, ale ja tam smigam caly czas :P http://www.youtube.com/watch?v=ie0RzFvXFmE polecam wysoka rozdzielczosc Edytowane 17 Lutego 2009 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 co tak cienko ze spamem jedziecie ? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Nie wiem jak wy, ale ja tam smigam caly czas :P http://www.youtube.com/watch?v=ie0RzFvXFmE polecam wysoka rozdzielczosc zapodawaj Jery drugiego pada i do mnie ( 50 cali full HD i niezłe kolumienki), pozapitalami razem. Lubie wydymać Valusia, we dwóch jeszcze nie popitalałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 zapodawaj Jery drugiego pada i do mnie ( 50 cali full HD i niezłe kolumienki), pozapitalami razem. Lubie wydymać Valusia, we dwóch jeszcze nie popitalałem :crossy: Hahaha. Rozwaliles mnie Kamieniu :D Nie sadzilem ze ktos jeszcze bawi sie ta gra :D A Ciebie to juz na pewno bym nie "podejrzewal" :D Masz sonke czy na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 zapodawaj Jery drugiego pada i do mnie ( 50 cali full HD i niezłe kolumienki), pozapitalami razem. Lubie wydymać Valusia, we dwóch jeszcze nie popitalałem :crossy: jak to WYDYMAĆ valusia??? :eek: myślałem że tam się jeździ na moto :crossy: no to może we trzech kiedyś spróbujemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 .Lubie wydymać Valusia, we dwóch jeszcze nie popitalałem :crossy: jak to WYDYMAĆ valusia??? :eek: myślałem że tam się jeździ na moto Valus pewnie tez nie byl popitalany i to o zgrozo przez dwoch albo i trzech :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Hahaha. Rozwaliles mnie Kamieniu :D Nie sadzilem ze ktos jeszcze bawi sie ta gra :D A Ciebie to juz na pewno bym nie "podejrzewal" :D Masz sonke czy na PC? czemu mnie nie ? za stary jestem czy co ?? a tak propo to mam plujke jak to WYDYMAĆ valusia??? :eek: myślałem że tam się jeździ na moto :crossy: no to może we trzech kiedyś spróbujemy :biggrin: oczywiście Miruś że na moto, tobie pojęcie "wydymać" tylko z jednym się kojarzy ? (świntuch) Edytowane 18 Lutego 2009 przez Kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 czemu mnie nie ? za stary jestem czy co ?? a tak propo to mam plujke A nie wiem czemu. Nie o to chodzi ze za stary. Poprostu jakos ciezko mi wyobrazic sobie Ciebie z padem w lapkach :) A tak na powaznie. To wcale nie jest taki glupi pomysl :) Mozna by sie spotkac, popykac w MotoGP, spic pare browcow, pogadac, posmiac sie. Zima wrocila na stale, za oknem snieg. To kiedy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 A nie wiem czemu. Nie o to chodzi ze za stary. Poprostu jakos ciezko mi wyobrazic sobie Ciebie z padem w lapkach :) A tak na powaznie. To wcale nie jest taki glupi pomysl :) Mozna by sie spotkac, popykac w MotoGP, spic pare browcow, pogadac, posmiac sie. Zima wrocila na stale, za oknem snieg. To kiedy? :D Ja tam jestem otwarty na propozycje, moto w garażu, plujka na piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 hmmm chyba tylko Manufaktura, w sumie jest troche zabytków ale o tej porze roku nie specjlanie to wygalda:) polecam: http://www.manufaktura.com/PL/wartoZwiedzic.asp pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 hehhehe caaaaała prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 kwestia gdzie :D zachodnia nie jest dziurawa kościuszki w sumie też nie a jak sie wciskasz w jakąś grabową na śródmieściu to pewno nie były dziury tylko walający sie żule czołgający sie do monopola :icon_twisted: pozatym w okolicy dell-a masz fajną trase do bicia rekordów prędkości jak nie znasz łodzi to znajdź sobie na zumi.pl aleja ofiar terroryzmu (tak są nazwali bo znajduje sie tam dell i chodzi o ofiary terroryzmu amerykańskiego :D ) no dupeczki są fajne dlatego ja wole tramwaj zawsze tak namiętnie sie przyciskają do mnie (nie wiem czy to mój urok osobisty czy tłok w tramwaju :D ) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ... a jak sie wciskasz w jakąś grabową na śródmieściu to pewno nie były dziury tylko walający sie żule czołgający sie do monopola :icon_twisted: Jak by w Grabową się wcisnął..to by już nie wyjechał :banghead: taki łódzki bronx. Mieszkam na Lubelskiej.. i codziennie widzę co się tam dzieje... Syf kiła i mogiła... nawet taryfiarze ją omijają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A stoją jakieś opalone bladzie po bramach. icon_question.gif biggrin.gif bo to jedna :D tylko że z brzuchem flaszką/tanim winem i kiepem i zapewnie już niejeden bolec je penetrował :D w manufakturze masz pełno żądnych przygód :D Jak by w Grabową się wcisnął..to by już nie wyjechał banghead.gif mnie sie udało ogarem 200 jak kiedyś sie założyłem z kumplem że dojade do Łodzi i wróce to koło 9-10 było względnie widocznie żule+melina odsypiali jeszcze libacje :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi