Thomaszek Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Moim zdaniem fatalny jest komfort psychiczny jazdy bez prawka. Ciągle patrzysz czy Cię ktoś nie "czai". Moim zdaniem lepiej mieć jakieś prawko (nawet B jak nie masz kasy na A, bo wtedy 300zł). Zresztą wtedy łatwiej się z nimi dogadać i jakoś puszczą. Ogólnie to jeśli masz możliwość to rób A1, bo po co masz sobie i bliskim narobić biedy (czego Ci nie życzę!). W razie wypadku to szkoda gadać o konsekwencjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Powiem tak kase na A1 i moto to ja mam tylko szkoda mi jej wydawac :PPDzisiaj ide do egzaminatora pytac co i jak...:Pmoże zdam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Zdaj, zdaj... Nie żałuj jak masz kasę, bo nie warto. Co do kursu to poszukaj taniej - za 700-800zł spokojnie powinieneś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisare Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 za jazde bez prawka napewno jest 500zl , ale z wypowiedzi zylety wyczytalem ze posiadajac tylko kategorie B,bedac zlapanym na moto zaplacimy 300zl moje pytanie : zostaje zlapany na moto z ka. B i dostaje 300zl,tylko czy moge jechac dalej czy juz tylko sciema ze bede pchal moto do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legion_SS Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 z tego co dowiadywalem sie od policjantow to musisz znalezc osobe z parwkiem ktora zabezpieczy twoj pojazd albo go odholuja..i to jest wlasnie najgorsze bo mandat moge bulic tylko jak pozniej odbiore z holowni?:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi