R.Y.B.A Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Siema Jak w temacie, moze byc zwykly, moze byc internetowy.Z tego co wiem to nieraz w serwisach mozna cos wyrwac ...Ja osobiscie poszukuje do klra650 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 W kazdym autoryzowanym serwisie je maja, a jak chcesz kupic to cholernie drogie, nawet kilkaset zł. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwcio Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 kiedys malowalem taki serwis i buchlem 2 plytki z serwisowkami motocykli ale musial bym poszukac i niewiem napewno czy je gdzies mam ale jak znajde to sie zglosze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Po polsku to raczej do niewielu modeli . Pewnie będziesz musiał się zadowolić w innym języku...Może tutajsklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 kiedys malowalem taki serwis i buchlem 2 plytki z serwisowkami motocykli ale musial bym poszukac i niewiem napewno czy je gdzies mam ale jak znajde to sie zglosze :D I to jest właśnie Polska i rodowity Polak :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 I to jest właśnie Polska i rodowity Polak tez bym buchnał :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi