Skocz do zawartości

16 CZERWCA - impreza dla dzieciaków

zibiano
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Meldować się czy wszyscy wrócili z festynu.

Późnym popołudniem na Czerniakowskiej był poważny wypadek z udziałem motocyklisty a wydawało mi się ,że na festynie ktoś był zieloną XJ-tą ,taką jaka właśnie sie rozbiła.

Osobny temat w dziale wypadki.

obiecane fotki. Odrobinę odsiałem, szczególnie z serii zdjęć robionych poklatkowo, albo bardzo podobnych. Dysponuję oryginałami w wysokiej rozdzielczości. Jak ktoś sobie życzy proszę o kontakt.

http://picasaweb.google.pl/marcinlow/16Cze...key=IGrW_PDEl4c

Edytowane przez Marcin SF

Fajna imprezka... fajne fotki :) 17.06.2007, Dom Kultury Dorożkarnia szkoda ze tam nie była taka ekipy co w soboto to dopiero dzieci by sz cieszyły by sie byłem tylko ja sam lec tesz było super ;)

miałem na tyle pracowitą niedzielę, że wróciłem do domu o 19:00 na moto nie wsiadłem i pewnie już dzisiaj nie wsiądę. Mam nadzieję, że następnym razem uda się obskoczyć 2 imprezki bo było na prawdę super.

Udało mi się tylko upuścić oleju mojej banditce. Ktoś słusznie zauważył, że miałem za dużo zalane. chwała mu za to :crossy: . Świerzak jestem i jeszcze zdarzają mi się niedopatrzenia

Udało mi się tylko upuścić oleju mojej banditce. Ktoś słusznie zauważył, że miałem za dużo zalane. chwała mu za to notworthy.gif . Świerzak jestem i jeszcze zdarzają mi się niedopatrzenia

No dzięki ,dzięki......miło mi że uwaga została doceniona :)

A jakby były jakieś problemy to wiesz mamy swój kątek Banditowy na 4rum :icon_biggrin:

Pozdrawiam

http://picasaweb.google.pl/zibiano/Krasnal...981876609299346

czy to Nowy011 na swoim Twinie?

Jesli tak to nie dziwie sie ze jak ktos go stuknie to z checia placi ;)

Tiee Wrona.. brzmi to jak bym jakąś Cio..ą ...

Wyjaśnie że chodziło o lekkie stłuczki z udziałem mojego moto :)

A zdjęcia super..... nawet Neo klęczy przed Africzką... noo szacun jak byk hahahaha

Edytowane przez nowy011

Też byłam tak jak pisałam na 4oooo.

Nawet załapałam się na kilka fotek (w tle).

Impreza była rzeczywiście udana, dzieciaki zadowolone bardzo. Nawet moja córa wybawiła się i wyjeździła na motorach i nie tylko....

http://picasaweb.google.pl/marcinlow/16Cze...079858966597554

Za rok będę na 2oo :)

Pozdrawiam wszystkich

Nowy011 tak się wczuł, że pasażera zgubił czy była to runda pokazowa hihi

Foto

pozdro

o karwa .. faktycznie czyli faktycznie cośśś mi ,,odpadło" od motocykla...

A tak poważnie to tak samo jak w zeszłym roku rodzice dziciaki 4-7 letnie pchali na tył....... :lalag:

ja tam brałem wsjoo na przód... co było mniejsze i jeszcze gadać nei potrafiło.. :)