rebel Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Meldować się czy wszyscy wrócili z festynu.Późnym popołudniem na Czerniakowskiej był poważny wypadek z udziałem motocyklisty a wydawało mi się ,że na festynie ktoś był zieloną XJ-tą ,taką jaka właśnie sie rozbiła.Osobny temat w dziale wypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) heja !dzieki jescze raz ! my cali i nie zmoknieci (niestety) a mialo padac :D http://picasaweb.google.pl/zibiano/Krasnal200702nasze foty Edytowane 17 Czerwca 2007 przez zibiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mnie też drażetka zawiozła całego i jak kuń - bez błądzenia:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://picasaweb.google.pl/zibiano/Krasnal...981876609299346czy to Nowy011 na swoim Twinie? Jesli tak to nie dziwie sie ze jak ktos go stuknie to z checia placi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Fajna imprezka... fajne fotkiale najfajniejszy był uśmiech dzieciakówi to, że tak chętnie wsiadali na sprzęty i hejaaaa.....:D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) obiecane fotki. Odrobinę odsiałem, szczególnie z serii zdjęć robionych poklatkowo, albo bardzo podobnych. Dysponuję oryginałami w wysokiej rozdzielczości. Jak ktoś sobie życzy proszę o kontakt. http://picasaweb.google.pl/marcinlow/16Cze...key=IGrW_PDEl4c Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) [zly topic] Edytowane 17 Czerwca 2007 przez wr0na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Fajna imprezka... fajne fotki :crossy: 17.06.2007, Dom Kultury Dorożkarnia szkoda ze tam nie była taka ekipy co w soboto to dopiero dzieci by sz cieszyły by sie byłem tylko ja sam lec tesz było super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Fajna imprezka... fajne fotki :) 17.06.2007, Dom Kultury Dorożkarnia szkoda ze tam nie była taka ekipy co w soboto to dopiero dzieci by sz cieszyły by sie byłem tylko ja sam lec tesz było super ;) miałem na tyle pracowitą niedzielę, że wróciłem do domu o 19:00 na moto nie wsiadłem i pewnie już dzisiaj nie wsiądę. Mam nadzieję, że następnym razem uda się obskoczyć 2 imprezki bo było na prawdę super. Udało mi się tylko upuścić oleju mojej banditce. Ktoś słusznie zauważył, że miałem za dużo zalane. chwała mu za to :crossy: . Świerzak jestem i jeszcze zdarzają mi się niedopatrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udało mi się tylko upuścić oleju mojej banditce. Ktoś słusznie zauważył, że miałem za dużo zalane. chwała mu za to notworthy.gif . Świerzak jestem i jeszcze zdarzają mi się niedopatrzeniaNo dzięki ,dzięki......miło mi że uwaga została doceniona :) A jakby były jakieś problemy to wiesz mamy swój kątek Banditowy na 4rum :icon_biggrin:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) http://picasaweb.google.pl/zibiano/Krasnal...981876609299346czy to Nowy011 na swoim Twinie? Jesli tak to nie dziwie sie ze jak ktos go stuknie to z checia placi ;) Tiee Wrona.. brzmi to jak bym jakąś Cio..ą ... Wyjaśnie że chodziło o lekkie stłuczki z udziałem mojego moto :) A zdjęcia super..... nawet Neo klęczy przed Africzką... noo szacun jak byk hahahaha Edytowane 18 Czerwca 2007 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Też byłam tak jak pisałam na 4oooo. Nawet załapałam się na kilka fotek (w tle). Impreza była rzeczywiście udana, dzieciaki zadowolone bardzo. Nawet moja córa wybawiła się i wyjeździła na motorach i nie tylko.... http://picasaweb.google.pl/marcinlow/16Cze...079858966597554 Za rok będę na 2oo :) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Zgodnie z obietnicą fotki do obejrzenia tutaj: http://www.dufus.waw.pl/ural/galerie/krasnal_160607.htm pozdrawiam.... PS. Fotki w pełnej rozdzielczości są dostępne na życzenie. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Dufus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nowy011 tak się wczuł, że pasażera zgubił czy była to runda pokazowa hihi Foto pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nowy011 tak się wczuł, że pasażera zgubił czy była to runda pokazowa hihi Foto pozdro o karwa .. faktycznie czyli faktycznie cośśś mi ,,odpadło" od motocykla... A tak poważnie to tak samo jak w zeszłym roku rodzice dziciaki 4-7 letnie pchali na tył....... :lalag: ja tam brałem wsjoo na przód... co było mniejsze i jeszcze gadać nei potrafiło.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi