nowy011 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 :biggrin: muszę jutro pracować.....na szczęscie do 13 tylko ,że mi kobieta wymysliła prace .............. :biggrin: Podjade na godzinkę ..........spale laczka wjade w estrade i pojade ,,skruszony " do domu.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 już się dowiedziaem, że my z żonką prawdopodobnie też będziemy na godzinę max 2, życie pędzi z taką prędkością, że nie można nic zaplanować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Najłatwie dojechać to tak: Wałem Międzeszyńskim, mijacie Stadion X-lecia i dalej prosto, mijacie po prawej stronie Zoo i dalej prosto, potem pod Most Gdański i tak ja droga prowadzi wzdłuż niego do świateł, na światłach w lewo (w Jagielońską) i koło Stacji Neste jest stara siedziba Boldoru ;) o 12.10-12.15 będe stał koło stadionu X - lecia przy tej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 hej hejtak na JAGIELONSKIEJ a nie modlinskiej :biggrin::):clap: cos mi sie pomerdalo ! ! ! pozdrawiam i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 dobra jak nie będzie lało jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 dobra jak nie będzie lało jestem No tak zapowiadali +8 C i opady śniegu :icon_evil: Aja kisze ogóra w pracy .. :bigrazz: mam nadziej ,że uda mi się dotrzeć kielaaa 13 :20 przynajmnije na chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ja tez niestety siedze w robocie i myslami tylko jestem z Wami :icon_eek:a jutro na Goraszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witajcie, zastanawiam się czy was nie było czy może były dwie imprezy na Bielanach w dniu dzisiejszym :icon_mrgreen: Czekałem do 13 z myślą, że pojawicie się. W moim przypadku była to: 13 Warszawska Olimpiada Młodzieży Niepełnosprawnej przy ulicy Strumykowej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 mnie nie bylo.poniewaz nie udalo mi sie wykombinowac 4 kolek to czas dojazdu dwukrotnie przekroczylby czas jaki moglem byc na imprezie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ja właśnie wróciłem. Było naprawde świetnie. Dzieciaki miały ogromną radochę i bardzo miło było was wszystkich poznać. Nie pamiętam jak się nazywało spotkanie więc, nie jestem Ci swiruradom w stanie odpowiedzieć, czy byliśmy na tym samym, aczkolwiek dojechaliśmy około 13:10/15 ktoś nam się po drodze zerwał. zrzucam foty, ale ponieważ, za 30 minut dalej jedziemy wstawię je dopiero dziś wieczorem, albo jutro. Dziękuję wszystkim a super spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jeden z fajniej zorganizowanych festynów dla dzieci.Jak zwykle stawiła się niezawodna ekipa. Szacun Panowie i Panie.Nawet sam Chuck Norris się pojawił ;) ...grabulke przybiliśmy...a co;) Pozdrawiam i do następnej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mam nadzieje że wszyscy dotarli bezpiecznie i bezdeszcznie SmilePowiem tylko że był CZAK NORRIS I NEO Z MATRIXA nie wiedziałem, że oni na prawdę istnieją... Czak nie chciał pokazać kopa z półobrotu i mówi że już ma dość rządzenia światem. Będzie ktoś jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No i po imprezce... Dzieciaki uśmiechnięte i zadowolone, super sprawa. Jak obrobię fotki to wrzucę do siebie na stronę i podam adres. pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) Dzięki za spotkanie, imprezka fajna pogoda wbrew pozorom dopisała. Było kilka sław klasy światowej co zostało uwiecznione :) Podziękowania należą się Fundacji Krasnal za poczęstunek. Festyn na Białołęce 16-06-2007 Edytowane 16 Czerwca 2007 przez pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 :) Siemka dojechałem cały do domu.. :) 1- podobało mi się .....tak samo jak rok temu2-dzieciaki jak zawsze usmiechniete..3-Rodzice i Chuck y\teżżżż :) 4-Znowu zapomniałem się przywitać z kolesiami na H-D, jaka szkoda :) i szkoda ,że tak szybko pojechali w piz...u5- który to szedł na czołówwkę ze mna :) 6-aaa no i jedzenie jak zawsze miodzio. specjalnie dwa dni nic nie jadłem.. :) 7-wydawało mi się ,że więcej było motocyklistów niż ludzi buhabhuabhuahb Do zobaczenia next time.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi