jeremy61 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam NIe wiedzialem gdzie umiescic to pytanko ale chyba tutaj jest to najodpowiedniejsze miejsce.Otoz mam taki problem w momencie gdy dojezdzam do skrzyzowania i zbijam biegi gasnie mi czesto motor,normalnie mam obroty okolo 1,5 na jalowym biegu, a gdy redukuje przy dojezdzaniu do skrzyzowania (nie trzymajc gazu) nagle spadaja ponizej 1 obrotow w efekcie czego moto czesto gasnie (wkurza mnie to niezmiernie). JAk na trasie redukuje wszystko jest ok, a moto jest po czysczeniu i regulaji gaznikow. MOze ja cos zle robie i w tym tkwi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Może nie wyciskasz do końca sprzęgła i hamując hamujesz silnik. Albo nie wysprzęgla Ci dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Albo gazniki nie zostaly dokladnie wyczyszczone i jakies brudy sie tam jeszcze blakaja. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&TCUSTOMS Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 sprawdz swiece filtr powietrza i gażniki moze są brudne bądz są zle ssynchronizowane a no i tarcze sprzegła ze sprezynami bo to czesta przyczyna w bandicie i potem jak juz kolega napisał chamujesz silnik który ciągnie konia do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi