ViragoYama Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 No i kolejny uczciwy co dobrze radzi :) :banghead: :lapad: :lalag: VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarka Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 witam wszystkich. w najbliższą niedzielę przyjeżdża do mnie Virago 750 :biggrin:zdecydowałem się jednak na ten motocykl, troszkę przeraziły mnie te łańcuszki w Vulcanie a i nie bez znaczenia są rozmowy użytkowników na forum :)jak nabędę to sie fotkami pochwalę :) pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) gratulacje :) ja w przyszłym tygodniu odbieram swój pierwszy motocykl- vn750 :biggrin: Edytowane 7 Czerwca 2007 przez wadir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) witamnie wiem, dlaczego "wszyscy" tak się boją tych łańcuszków w VN 750latam na VNie już drugi sezon w sumie około 8 tys km, moto sprawuje się rewelacyjnie Edytowane 10 Czerwca 2007 przez bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 witamnie wiem, dlaczego "wszyscy" tak się boją tych łańcuszków w VN 750latam na VNie już drugi sezon w sumie około 8 tys km, moto sprawuje się rewelacyjniedopiero jak zdecydowałem się na vn 750 i zapłaciłem kasę to zaczęło działać forum i poczytałem co nieco z archiwum no i optymistycznie mnie to raczej nie nastawiło. Rozmawiałem tez na temat tego motocykla z mechanikami i opinie też są różne: jeden bardzo odradzał że to awaryjny sprzęt, drugi (były serwisant KAWASAKI) nie straszył mnie, co do awaryjności to powiedział że tak jak inne moto tylko że przy większym przebiegu rzeczywiście rozrząd trzeba zmieniać no a to kosztuje.mam nadzieję że mój egzemplarz jest zadbany :icon_mrgreen: i oprócz czynności eksploatacyjnych nie będzie pochłaniał pieniędzy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 SPAM - wybaczcie, tylko raz. Ja wybrałby jednak mimo wszystko VIRAGO. Oto dowód - http://kobieta.krzeslo.patrz.pl/ :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 :bigrazz: Zgadzam się z przedmówcą (czy "przedpiszcą" ?:wink:)... Taakie Virago :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 :P :D niezleciekawe czy ma ... no wiecie co .. :biggrin: i kierowca jedzie z rozpietym rozporkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 :P :D niezleciekawe czy ma ... no wiecie co .. :biggrin: i kierowca jedzie z rozpietym rozporkiemczy ma gniazdko na "dżeka"? przyjemne, ale niebezpieczne. Wyobraź sobie uderzenie przodem motocykl a jakąś przeszkodę :biggrin: Z takim zapięciem nie przerzuci cię przez kierownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Przerzuci, spoko ................ ale juz bez "dzeka" :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) jestem pod wrażeniem :biggrin: :D Edytowane 13 Czerwca 2007 przez mierzynskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 witajcie.na moto chce przeznaczyć ok 9.000i normalnie mam dylemat: virago czy vulcan, vulcan czy virago ?? :wink: chciałbym dodać że w temacie moto jestem zupełny świerzak ( oznacza to że nie chciałbym grzebać przy moto tylko lać i jeździć:-) Help me :D pzdr Witam >>> za tą kasę nie licz na nic rewelacyjnego i młodego >> Ja mam vulcana vn 750 i jestem z niego bardzo zadowolony jest wygodny i miły w prowadzeniu >> faktem jest ze silnik woli wyższe obroty bo mimo że to widlasta jednostka to charakterem bardziej mu do sportu niz do draga ale w sumie jest to bardzo miły moto >>> Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi