hamir Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 zapraszam na "Moto Weekend" 28.07.2007 organizowany przez klub RED RIDER ze Świdnicy. Zapewniamy dobra zabawe przy muzyce na żywo, zaplecze gastronomiczne, zimne piwko w dużych ilościach, możliwość rozbicia namiotu. WSTĘP WOLNY. miejsce imprezy: siedziba klubu pub IZI RAJDER (przy muzeum broni), ul. Niepodległości 21Fakt przepraszam, ale i tak się bujnę z lepszą połową zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 ja też się wybiorę zobaczyć na chwilę - tylko impra jest w sobotę i niedzielę? a w sobotę od której? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 ja też się wybiorę zobaczyć na chwilę - tylko impra jest w sobotę i niedzielę? a w sobotę od której?Ja tym razem odpadam, choc mam blisko....obowiazki rodzinne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Ja dołaczę do was po 15.08.Chorwacja czeka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 i jak tam impra w świdnicy ja akurat grylla mialem i jakos nie dalem rady wpasc zobaczyc co sie dzieje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja melduję sie po wyprawie motocyklowej po słonecznej Chorwacji. Było super .Czekam na propozycję.Jak tam jedziemy do Krotoszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 nie popazyl ogien ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam, witam i ja po wyprawie na słoneczne Węgry. Janku ciekaw jestem wrażen- trzeba by sie spotkać i dokonać wymiany wrażeń. Jak ustalicie co i jak z Krotoszynem dajcie znaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam, witam i ja po wyprawie na słoneczne Węgry. Janku ciekaw jestem wrażen- trzeba by sie spotkać i dokonać wymiany wrażeń. Jak ustalicie co i jak z Krotoszynem dajcie znaka.czyżbys zmienial sprzeta na cos wiekszego??pochwal sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja melduję sie po wyprawie motocyklowej po słonecznej Chorwacji. Było super .Czekam na propozycję.Jak tam jedziemy do Krotoszyna?Ja też witam po wakacyjnym wypadzie na Mazury (i nie tylko). Na Krotoszyn sie szykujemy, wiem, że Hamir z Markiem też planują lecieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 nie popazyl ogien ? :icon_arrow:W moim rejonie paliło tylko słońce :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jak pogoda dopisze to my z Markiem lecimy w piątek Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No to jak się umawiamy na Krotoszyn.Ja mam jeszcze urlop i mogę w każdej chwili jechać . Siedzę na wsi i w zasadzie jest to po drodze do Krotoszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 czyli co spotykamy się w Trzebnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 czyli co spotykamy się w Trzebnicy?Ok tylko o której.Jak bedzie lało to proponuję wyjazd przełożyć na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi