marcysiek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 super.będe czekał :buttrock:Jak z żonką wszysko będzie zdrowotnie OK, to też dołączę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jakieś plany na niedzielę ekipa z Mirosławic sie klarują?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ja w sobotę idę na imienionową imprę,a w niedzielę na motobajzel.W tym tygodniu wyoadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ja w sobotę idę na imienionową imprę,a w niedzielę na motobajzel.W tym tygodniu wyoadam.Janek masz racje zapomniałem o motobajzlu, też bede....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 a jutro? - ma ktoś w planach śmiganie? ja na pewno jadę, tylko nie wiem gdzie... ;) Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 No jak tam panowie szlachta żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Zyjemy Janku, zyjemy.Ja z Agą , Eko I Rakiem śmigamy do Rudnej i pokręcimy się tam po okolicy.ps. daj mi na PW maila to przesle ci zdjęcia z Lubiąza Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zyjemy Janku, zyjemy.Ja z Agą , Eko I Rakiem śmigamy do Rudnej i pokręcimy się tam po okolicy.ps. daj mi na PW maila to przesle ci zdjęcia z LubiązaTeż sie wybieram do Rudnej, Hamir z ekipą też ma dołączyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja (nie)stety wyjeżdżam dzisiaj na zlot, może za tydzień uda się dołączyć na wspólną przejażdżkę... :crossy: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Też sie wybieram do Rudnej, Hamir z ekipą też ma dołączyć....My pewnie bedziemy startować gdzieś około 10:30 z BP koło Astry. Jak co to możecie nas przechwycić po drodze. Macie moj namiar 600 299 037PozdroPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witamnasza ekipa zjedzie gdzieś na 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 No my 10.30 bo to jak w kawale : .....do remizy było w lini prostej jakieś 100 metrów, ale kto by tam szedł w lini prostej....Więc my do Rudnej jak do remizy niby po prostej ale trochę krzywo z małą wycieczką na boku. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 No my 10.30 bo to jak w kawale : .....do remizy było w lini prostej jakieś 100 metrów, ale kto by tam szedł w lini prostej....Więc my do Rudnej jak do remizy niby po prostej ale trochę krzywo z małą wycieczką na boku. :buttrock:A gdzie macie zamiar jechać.Ja myślę cały czas bo w chałupie mam trochę roboty.Jakby coś to dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 No my 10.30 bo to jak w kawale : .....do remizy było w lini prostej jakieś 100 metrów, ale kto by tam szedł w lini prostej....Więc my do Rudnej jak do remizy niby po prostej ale trochę krzywo z małą wycieczką na boku. :clap:Unek dajcie znać jak jedziecie, bo ja też bym sie dołączył, ale rano mam jeszcze troche roboty..... Unek dajcie znać jak jedziecie, bo ja też bym sie dołączył, ale rano mam jeszcze troche roboty.....Hamir spróbujcie sie sprężyć, bo zlot zaczyna się o 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 W niedzielę ma być bezdeszczowo - może jakaś jazda? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi