marcysiek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam, w temacie planów łykendowych, to mamy z Rakiem nastepującą propozycję na najbliższą sobotę. Mianowicie chcemy odwiedzić Lubiąż z racji specjalnych dni Lubiąża i zobaczyć udostępnione w tych dniach a dotychczas niedostępne podziemia i komnaty, później będziemy kontynuować naszą wycieczkę w kierunku Chobieni na zlot. A dalej się zobaczy. Startujemy w sobotę 9.30 ze stacji BP kolo Astry. Jesli ktoś ma ochote się dołączyć - zapraszam :icon_rolleyes: .No ja narazie jestem uziemiony na dalsze wypady, małzonka zaniemogła na kolano (poszły jej wiązadła) i nie moze sie poruszać...cóż mam nadzieję, że operacja przyniesie właścowy skutek i wszystko bedzie ok...miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Unek jadę z wami. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojanek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witajcie, wprawdzie mam jutro do załatwienia parę spraw ale tak się poukładało, że jadę do Środy Śl. więc chociaż kawałek trasy przejadę w doborowym i miłym towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Przepraszam za długą przerwę byliśmy z Wojtkiem i Markiem w Zakopcu i na Słowacji zrobiliśmy ponad tysiąc kilometrów Zdjęcia jak zwykle u mnie na stronie jutro będą dzisiaj lecimy do Chobieni na TSA Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ja dopiero od następnej niedzieli pisze się na wszelkie wypady :icon_eek: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Przepraszam za długą przerwę byliśmy z Wojtkiem i Markiem w Zakopcu i na Słowacji zrobiliśmy ponad tysiąc kilometrów Zdjęcia jak zwykle u mnie na stronie jutro będą dzisiaj lecimy do Chobieni na TSA PozdroWitaj Hamir, jak sie spotkamy to dopiero bedziemy mieli co opowiadać, my z Pierowszowem o przygodach na Ukrainie, Wy o wypadzie do Zakopca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Trzeba przyznać że w Chobieni impra sie udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 WitamJanek jeszcze dzisiaj mam problem ze słuchem po wczorajszym występie - TSA było zaje.....Marcyś pozdro od całej naszej bandy dla Basi, szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam i o zdrowie pytam tych co ostali się w zamku do ranka. Mnie się tam podobało, z perspektywy plecaka szczególnie po 3 browcach. Lubiąż ockej, zdjęcia co poniektórych sztanów zwiedzania piwnic, komnat, (dostepnych tylko na tą okazję -16-17.06- udostępnimy zainteresowanym :biggrin:.)Wycieczka standardowo zakończona lansowaniem sie na Solnym :D pozdrowienia Ciocia Gienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Trzeba przyznać że w Chobieni impra sie udała.tylko jakoś Cię nie spotkaliśmy...szkoda, do kompletu brakowało Cię i Marcyśka.Ale było oki tylko jak dla mnie krótko niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 tylko jakoś Cię nie spotkaliśmy...szkoda, do kompletu brakowało Cię i Marcyśka.Ale było oki tylko jak dla mnie krótko niestetyHeytylko Aiwa następnym razem prosimy na dwu a nie czterokołowcu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Heytylko Aiwa następnym razem prosimy na dwu a nie czterokołowcu :Dnie trzeba powtarzać, :crossy: ma się rozumieć tylko ;) oj zbyt lubię...ale, ale co tam z weekendem nad jeziorkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 tylko jakoś Cię nie spotkaliśmy...szkoda, do kompletu brakowało Cię i Marcyśka.Ale było oki tylko jak dla mnie krótko niestetyFaktycznie szkoda ale trochę szybciej wyjechałem. nie trzeba powtarzać, ;) ma się rozumieć tylko :icon_evil: oj zbyt lubię...ale, ale co tam z weekendem nad jeziorkiem???Wybieramy się 29.06.-01.07 na spotkanie Hondy shadow i EKG do Powidza (jezioro luksus) pakuj manatki i śmigaj z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wybieramy się 29.06.-01.07 na spotkanie Hondy shadow i EKG do Powidza (jezioro luksus) pakuj manatki i śmigaj z nami. Janku, najprawdopodobniej z Aga dojedziemy w dwa motorki 30go. Wiec trzymaj dla nas miejsce na polu :banghead: Wczesniej sie nie uda niestety -praca. Ale 30go meldujemy sie na bank. :cool: Mam nadzieje ,ze uda mi sie Rakai Eko wyciagnąc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wybieramy się 29.06.-01.07 na spotkanie Hondy shadow i EKG do Powidza (jezioro luksus) pakuj manatki i śmigaj z nami.Janku, najprawdopodobniej z Aga dojedziemy w dwa motorki 30go. Wiec trzymaj dla nas miejsce na polu :icon_mrgreen: Wczesniej sie nie uda niestety -praca. Ale 30go meldujemy sie na bank. :icon_rolleyes: Mam nadzieje ,ze uda mi sie Rakai Eko wyciagnąc . super.będe czekał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi