marcysiek Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 śpieszę zameldować, ż4e dojechaliśmy do domku w całości :smile: dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, taka niedziela to mi się podoba :biggrin: z wyjątkiem roli plecaka :) ... pozdrawiam i do zobaczeniaDzięki za wspaniałą wyprawę, szczególne podziekowania tym najwytrwalszym....Pożniej rzucę foty...teraz czas na zapowiadane piwko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dzięki za wspaniałą wyprawę, szczególne podziekowania tym najwytrwalszym....Pożniej rzucę foty...teraz czas na zapowiadane piwko....ja rozmawiam od jakiegoś już czasu z Absolutem 0,7 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dzięki wszystkim za miłą wyprawę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilcape Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie nowego "kota" w tak wspaniałym towarzystwie :) ...mam nadzieję że będzie mi dane poznać Was lepiej na jakiejś piwnej imprezce :flesje: Pozdrawiam serdecznie Kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Widze ,że i we wrocku zaczynaja sie organizować spotkania armaturek :( tak jak kolega ,który prowadził córke ,my też byliśmy na podobnej imprezie syna kuzynki ,ale zapewne na jakiś kolejny wypad się piszemy w dwa motongi :) Jasiu melduj jak się Royal na trasie spisywał i czy byłeś z Marysią.Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 dziexy za przejażdżkę - następnym razem na pewno będzie dłużej :( pzdrpspomyślcie o wypadzie nad jeziorka (np do Boszkowa - lub gdzieś w byłe leszczyńskie :) ) Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dzięki za miłą wyprawę - takie trasy i w takim towarzystwie to my się piszemy co niedziela.Pada propozycja na Niedzielę - Chojnik i okolica Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dzięki za miłą wyprawę - takie trasy i w takim towarzystwie to my się piszemy co niedziela.Pada propozycja na Niedzielę - Chojnik i okolica PozdrawiamyJak wojna nie wybuchnie to zdobywamy Chojnik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Widze ,że i we wrocku zaczynaja sie organizować spotkania armaturek :) tak jak kolega ,który prowadził córke ,my też byliśmy na podobnej imprezie syna kuzynki ,ale zapewne na jakiś kolejny wypad się piszemy w dwa motongi :) Jasiu melduj jak się Royal na trasie spisywał i czy byłeś z Marysią.Pozdrawiam WszystkichI super.Motorek szedł jak burza.Niestety plecak kuruje się.Jeżdzimy spokojnie i Danusia da sobie spokojnie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jakie plany macie na ten wekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witami co robimy w niedzielę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ja mam falę komunii :) - czyli 2 niedziele wyłączone. A 8-10.06 to zlot w Wenecji. (Wybiera się ktoś?) Tak, że dołącze do niedzielnych wypadów za jakiś czas... pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witami co robimy w niedzielę ?Ja tym razem odpadam...rodzina przyjeżdża, za tydzień tez przerwa bo z Pierwoszowem śmigamy na Ukrainę pod dowództwem Kamandira Kulika....miłej przejażdżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Witam, wszystkich , jak tam, zdobywaliście ten Chojnik???Ja wróciłam z weekendowej przejażdżki :icon_mrgreen: do Zielonej Góry . Wracając do naszych niedzielnych przejażdżek, mówiliśmy coś o zwiedzaniu klasztoru w Lubiążu, mam załatwone wejście i przewodnika ale musimy dać znać kiedy chcemy i uzgodnić termin w miarę wcześniej. Ja mam w czerwcu niewiele czasu wolnego, ale coś się wymyśli :biggrin:, myślałam o 2 połowie czerwca , piszcie czy miejsce odpowiada, i jaki termin by pasował, no i najważniejsze, czy chęci są :clap: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Witam, wszystkich , jak tam, zdobywaliście ten Chojnik???Ja wróciłam z weekendowej przejażdżki :icon_biggrin: do Zielonej Góry . Wracając do naszych niedzielnych przejażdżek, mówiliśmy coś o zwiedzaniu klasztoru w Lubiążu, mam załatwone wejście i przewodnika ale musimy dać znać kiedy chcemy i uzgodnić termin w miarę wcześniej. Ja mam w czerwcu niewiele czasu wolnego, ale coś się wymyśli :lalag:, myślałam o 2 połowie czerwca , piszcie czy miejsce odpowiada, i jaki termin by pasował, no i najważniejsze, czy chęci są :lalag: Pozdrawiam...Cześć dzisiaj byliśmy w Karpaczu.Jesli chodzi o mnie i Marcyśka to w sobotę jedziemy na Ukrainę.(na 9 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi