Szafir Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 OK- będę o 10 na BP. Do jutra :icon_twisted: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Z tego co widze polecimy w 7-8 moto. SzafirbrainUnekja rozmawialem z bwoj'em i leci on + 2 moto tak wiec do zobaczenia o 10 PS. Ma troche kropic jutro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 HejW temacie "Poznam Motocyklistów z Wrocławia", wrzuciłem fotki z Kletnapozdro bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No rośniemy w pojemnościową siłę po kupnie przez Unka i Kosina nowych moto.Gratulacje.A póki co, to przed nami Kletno i tam prawie wszyscy się wybieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No rośniemy w pojemnościową siłę po kupnie przez Unka i Kosina nowych moto.Gratulacje.A póki co, to przed nami Kletno i tam prawie wszyscy się wybieramy.a do swidnicy w ten weekend wpadniecie??czy tez jest kletno w ten weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Kletno mamy 14-16.09.Natomiast ja osobiście w tą sobotę mam dużo roboty i nie pojadę do Świdnicy ,bardzo żałuję z tego powodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam, ja z Hamirem, Markiem i innymi z parafii wybieramy sie do Świdnicy w sobote ok. 15 (oczywiście zakładamy, że nie bedzie pompy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam, ja z Hamirem, Markiem i innymi z parafii wybieramy sie do Świdnicy w sobote ok. 15 (oczywiście zakładamy, że nie bedzie pompy).Właściwie to jak tak nie wiem czy możesz formalnie poruszać się nowym nabytkiem po ulicach :icon_mrgreen: Chyba że zdeponowałeś u Hamira odpowiednią ilość na Kletno. :icon_eek: Panowie czy dobrze prawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Właściwie to jak tak nie wiem czy możesz formalnie poruszać się nowym nabytkiem po ulicach :) Chyba że zdeponowałeś u Hamira odpowiednią ilość na Kletno. :D Panowie czy dobrze prawie?No to dobrej zabawy, ja tez nie będę w Świdnicy (mam za daleko....hahahaha). A tak poważniem to za dużo było ostatnio wypadów, muszę trochę ponadrabiać zaległości w innych tematach....Do zobaczenia w Kletnie, wszak to już za tydzień... :crossy: :biggrin: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Właściwie to jak tak nie wiem czy możesz formalnie poruszać się nowym nabytkiem po ulicach :) Chyba że zdeponowałeś u Hamira odpowiednią ilość na Kletno. :biggrin: Panowie czy dobrze prawie? Zdeponowane, tyle ile wlezie do cylindrów. Na wersje z bakiem sie nie piszę. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Właściwie to jak tak nie wiem czy możesz formalnie poruszać się nowym nabytkiem po ulicach :crossy: Chyba że zdeponowałeś u Hamira odpowiednią ilość na Kletno. :) Panowie czy dobrze prawie? Zdeponowane, tyle ile wlezie do cylindrów. Na wersje z bakiem sie nie piszę. biggrin.gif Oczywiście Hamir mi sie zalogował na kompie i post poszedł od niego, eh ta ślepota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Zdeponowane, tyle ile wlezie do cylindrów. Na wersje z bakiem sie nie piszę. biggrin.gif Oczywiście Hamir mi sie zalogował na kompie i post poszedł od niego, eh ta ślepota.Wojtek, a Ty się dziwiłeś, że kiedyś zamiast Twojego imienia napisałem imę Hamira.....hahaha....coż skleroza rosnie....ale, że u Ciebie? Przeca Ty jeszcze młodzian....ale z dużym moto.... P.s. moja Virażka już zapuszczona na Allegro....smutno jakoś sie zrobiło, jakbym przyjaciela tracił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Wojtek, a Ty się dziwiłeś, że kiedyś zamiast Twojego imienia napisałem imę Hamira.....hahaha....coż skleroza rosnie....ale, że u Ciebie? Przeca Ty jeszcze młodzian....ale z dużym moto.... P.s. moja Virażka już zapuszczona na Allegro....smutno jakoś sie zrobiło, jakbym przyjaciela tracił..... Wcale ci się nie dziwię Marcyś, jak kupcy przyjechali po moją Virażkę to Gosia patrzyła na mnie jakbym dokonał zdrady małżenskiej. A póżniej przez miesiąc jak nie mielismy na czym jeżdzić musiałem wysłuchiwać jak coś przeleciało ulicą : po co sprzedałeś taki był fajny motorek. Ale nie ma tego złego ..... Nie wiem czego szukasz, ale Marek szuka czegoś większego i głosi, że swojego Maraudera 800 odda za rozsądną kasę, może warto pomyśleć ? A maszyna jest odszykowana na błysk. (mimo że w Kletnie wiosną wydech mu odleciał : )))))))) ) Pozdrawiam, do piątku - to juz tylko tydzień. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Wcale ci się nie dziwię Marcyś, jak kupcy przyjechali po moją Virażkę to Gosia patrzyła na mnie jakbym dokonał zdrady małżenskiej. A póżniej przez miesiąc jak nie mielismy na czym jeżdzić musiałem wysłuchiwać jak coś przeleciało ulicą : po co sprzedałeś taki był fajny motorek. Ale nie ma tego złego ..... Nie wiem czego szukasz, ale Marek szuka czegoś większego i głosi, że swojego Maraudera 800 odda za rozsądną kasę, może warto pomyśleć ? A maszyna jest odszykowana na błysk. (mimo że w Kletnie wiosną wydech mu odleciał : )))))))) ) Pozdrawiam, do piątku - to juz tylko tydzień. :)No to pogadamy z Markiem w Kletnie, jeszcze sam nie wiem dokładnie czego szukam, na razie musze sprzedac Virazkę....dalej się zobaczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 No jak panowie umawiamy się jakoś na Kletno czy każdy jedzie na swoją rekę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi