marcysiek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ok tylko o której.Jak bedzie lało to proponuję wyjazd przełożyć na sobotę.Ja wystartuje z Wałbrzycha ok. 16.00, ale nie będe jechał przez Wrocław lecz przez Wołów, w Trzebnicy będę ok. 18.00, więc może poczekacie na mnie...., a jak nie to śmigajcie i zarezerójcie dla mnie miejsce. mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No jak tam żyjecie?Ja wybieram się w piatek do Kletna :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) No jak tam żyjecie?Ja wybieram się w piatek do Kletna :bigrazz:Hej Janku , ja tak jak pisałem dojade w sobotę z rana. Daj znaka jakie macie plany na sobote , żebym nie zastał pustej Bikers Choice :crossy: Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Hej Janku , ja tak jak pisałem dojade w sobotę z rana. Daj znaka jakie macie plany na sobote , żebym nie zastał pustej Bikers Choice :clap:Rano pewnie jeszcze bedziemy dogorywać, po nocnych oranżadkach i soczkach.....Ja nocuje w Sądejówce, możecie tam zajechać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Rano pewnie jeszcze bedziemy dogorywać, po nocnych oranżadkach i soczkach.....Ja nocuje w Sądejówce, możecie tam zajechać.....SUper, tylko musisz wytlumaczyć gdzie jest Sądejówka alebo będziesz pilotował mnie przez telefon. Jakieś ogniskowe prowianty mam zabrać czy nie bedzie ogniska? No i co jest generalnie w planach na sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Unek - lecisz w sobotę? hmmm, może bym się podłączył (jak nadąże teraz za tobą ;) ). Nocujesz czy wracasz? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 SUper, tylko musisz wytlumaczyć gdzie jest Sądejówka alebo będziesz pilotował mnie przez telefon. Jakieś ogniskowe prowianty mam zabrać czy nie bedzie ogniska? No i co jest generalnie w planach na sobote?a o ktorej w sobote bys lecial bo moze tez bym sie wybral?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a o ktorej w sobote bys lecial bo moze tez bym sie wybral??9-10 z wrocka tak mysle. zeby do kletna przyzwoicie dojechac. Unek - lecisz w sobotę? hmmm, może bym się podłączył (jak nadąże teraz za tobą :crossy: ). Nocujesz czy wracasz?Szafir bede wracał , niestety nie mogę zanocować. a o tempo sie nie bój , będe się cieszył jeśli zdecydujesz sie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 9-10 z wrocka tak mysle. zeby do kletna przyzwoicie dojechac.Szafir bede wracał , niestety nie mogę zanocować. a o tempo sie nie bój , będe się cieszył jeśli zdecydujesz sie jechać.spoko jak nie dam za bardzo po oczach w piatek to sie wybiore :crossy: no i mam nadzieje ze zdazysz na piatek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam Podlaczam sie pod pytanie. O ktorej w sobote jedziecie do Kletna? Gdzie moge sie z wami spotkac?(startuje z Wrocławia) Chetnie bym podskoczyl do Kletna, a potem musze leciec do Tychow wieczorkiem. Tak wiec jezeli jest taka mozliwosc to pisze sie na przelot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Proponuje w takim razie godzinę 10.00 na bp na karkonoskiej, na wylocie z Wrocka. Tam gdzie z reguły startujemy na traski. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Proponuje w takim razie godzinę 10.00 na bp na karkonoskiej, na wylocie z Wrocka. Tam gdzie z reguły startujemy na traski. :biggrin:spoksik Proponuje w takim razie godzinę 10.00 na bp na karkonoskiej, na wylocie z Wrocka. Tam gdzie z reguły startujemy na traski. :biggrin:latales gdzies wczoraj?bo myslalem ze zobacze maszyne w garazu (zostawilem tam namiot apropos) a tu tylko malutka pyrkawka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Hej Janku , ja tak jak pisałem dojade w sobotę z rana. Daj znaka jakie macie plany na sobote , żebym nie zastał pustej Bikers Choice :)Ok będziemy z Marcyśkiem na was czekać.A plany ,myślę wybrać się do Pastwin ( za Boboszowem w Czechach)Na obiadek (jest tanio) z piwkiem .A pózniej razem pomyślimy. Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ok będziemy z Marcyśkiem na was czekać.A plany ,myślę wybrać się do Pastwin ( za Boboszowem w Czechach)Na obiadek (jest tanio) z piwkiem .A pózniej razem pomyślimy.Ok Janek plan dobry z tym obiadkiem...o ile damy radę...hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi