Skocz do zawartości

Mirosławice - jak tam niedziela?

Szafir
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

aiwa napisał:

śpieszę zameldować, ż4e dojechaliśmy do domku w całości :smile: dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, taka niedziela to mi się podoba :biggrin: z wyjątkiem roli plecaka :) ... pozdrawiam i do zobaczenia

Dzięki za wspaniałą wyprawę, szczególne podziekowania tym najwytrwalszym....Pożniej rzucę foty...teraz czas na zapowiadane piwko....

marcysiek napisał:

Dzięki za wspaniałą wyprawę, szczególne podziekowania tym najwytrwalszym....Pożniej rzucę foty...teraz czas na zapowiadane piwko....

ja rozmawiam od jakiegoś już czasu z Absolutem 0,7 :)

Widze ,że i we wrocku zaczynaja sie organizować spotkania armaturek :(

tak jak kolega ,który prowadził córke ,my też byliśmy na podobnej imprezie syna kuzynki ,ale zapewne na jakiś kolejny wypad się piszemy w dwa motongi :)

Jasiu melduj jak się Royal na trasie spisywał i czy byłeś z Marysią.

Pozdrawiam Wszystkich

Doktor napisał:

Widze ,że i we wrocku zaczynaja sie organizować spotkania armaturek :)

tak jak kolega ,który prowadził córke ,my też byliśmy na podobnej imprezie syna kuzynki ,ale zapewne na jakiś kolejny wypad się piszemy w dwa motongi :)

Jasiu melduj jak się Royal na trasie spisywał i czy byłeś z Marysią.

Pozdrawiam Wszystkich

I super.Motorek szedł jak burza.Niestety plecak kuruje się.Jeżdzimy spokojnie i Danusia da sobie spokojnie radę.

Witam, wszystkich , jak tam, zdobywaliście ten Chojnik???

Ja wróciłam z weekendowej przejażdżki :icon_mrgreen: do Zielonej Góry . Wracając do naszych niedzielnych przejażdżek, mówiliśmy coś o zwiedzaniu klasztoru w Lubiążu, mam załatwone wejście i przewodnika ale musimy dać znać kiedy chcemy i uzgodnić termin w miarę wcześniej. Ja mam w czerwcu niewiele czasu wolnego, ale coś się wymyśli :biggrin:, myślałam o 2 połowie czerwca , piszcie czy miejsce odpowiada, i jaki termin by pasował, no i najważniejsze, czy chęci są :clap:

Pozdrawiam...

aiwa napisał:

Witam, wszystkich , jak tam, zdobywaliście ten Chojnik???

Ja wróciłam z weekendowej przejażdżki :icon_biggrin: do Zielonej Góry . Wracając do naszych niedzielnych przejażdżek, mówiliśmy coś o zwiedzaniu klasztoru w Lubiążu, mam załatwone wejście i przewodnika ale musimy dać znać kiedy chcemy i uzgodnić termin w miarę wcześniej. Ja mam w czerwcu niewiele czasu wolnego, ale coś się wymyśli :lalag:, myślałam o 2 połowie czerwca , piszcie czy miejsce odpowiada, i jaki termin by pasował, no i najważniejsze, czy chęci są :lalag:

Pozdrawiam...

Cześć dzisiaj byliśmy w Karpaczu.Jesli chodzi o mnie i Marcyśka to w sobotę jedziemy na Ukrainę.(na 9 dni)