Skocz do zawartości

Mirosławice - jak tam niedziela?

Szafir
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

pierwoszow napisał:

Ok tylko o której.Jak bedzie lało to proponuję wyjazd przełożyć na sobotę.

Ja wystartuje z Wałbrzycha ok. 16.00, ale nie będe jechał przez Wrocław lecz przez Wołów, w Trzebnicy będę ok. 18.00, więc może poczekacie na mnie...., a jak nie to śmigajcie i zarezerójcie dla mnie miejsce. mnie

• 2 tygodnie później...
  pierwoszow napisał:

No jak tam żyjecie?Ja wybieram się w piatek do Kletna :bigrazz:

Hej Janku , ja tak jak pisałem dojade w sobotę z rana. Daj znaka jakie macie plany na sobote , żebym nie zastał pustej Bikers Choice :crossy:

Edytowane przez Unek

Unek napisał:

Hej Janku , ja tak jak pisałem dojade w sobotę z rana. Daj znaka jakie macie plany na sobote , żebym nie zastał pustej Bikers Choice :clap:

Rano pewnie jeszcze bedziemy dogorywać, po nocnych oranżadkach i soczkach.....Ja nocuje w Sądejówce, możecie tam zajechać.....

marcysiek napisał:

Rano pewnie jeszcze bedziemy dogorywać, po nocnych oranżadkach i soczkach.....Ja nocuje w Sądejówce, możecie tam zajechać.....

SUper, tylko musisz wytlumaczyć gdzie jest Sądejówka alebo będziesz pilotował mnie przez telefon. Jakieś ogniskowe prowianty mam zabrać czy nie bedzie ogniska? No i co jest generalnie w planach na sobote?

Unek napisał:

SUper, tylko musisz wytlumaczyć gdzie jest Sądejówka alebo będziesz pilotował mnie przez telefon. Jakieś ogniskowe prowianty mam zabrać czy nie bedzie ogniska? No i co jest generalnie w planach na sobote?

a o ktorej w sobote bys lecial bo moze tez bym sie wybral??

brain napisał:

a o ktorej w sobote bys lecial bo moze tez bym sie wybral??

9-10 z wrocka tak mysle. zeby do kletna przyzwoicie dojechac.

Szafir napisał:

Unek - lecisz w sobotę? hmmm, może bym się podłączył (jak nadąże teraz za tobą :crossy: ). Nocujesz czy wracasz?

Szafir bede wracał , niestety nie mogę zanocować. a o tempo sie nie bój , będe się cieszył jeśli zdecydujesz sie jechać.

Unek napisał:

9-10 z wrocka tak mysle. zeby do kletna przyzwoicie dojechac.

Szafir bede wracał , niestety nie mogę zanocować. a o tempo sie nie bój , będe się cieszył jeśli zdecydujesz sie jechać.

spoko jak nie dam za bardzo po oczach w piatek to sie wybiore :crossy: no i mam nadzieje ze zdazysz na piatek :D

Witam

Podlaczam sie pod pytanie. O ktorej w sobote jedziecie do Kletna? Gdzie moge sie z wami spotkac?(startuje z Wrocławia) Chetnie bym podskoczyl do Kletna, a potem musze leciec do Tychow wieczorkiem. Tak wiec jezeli jest taka mozliwosc to pisze sie na przelot.

Unek napisał:

Proponuje w takim razie godzinę 10.00 na bp na karkonoskiej, na wylocie z Wrocka. Tam gdzie z reguły startujemy na traski. :biggrin:

spoksik

Unek napisał:

Proponuje w takim razie godzinę 10.00 na bp na karkonoskiej, na wylocie z Wrocka. Tam gdzie z reguły startujemy na traski. :biggrin:

latales gdzies wczoraj?bo myslalem ze zobacze maszyne w garazu (zostawilem tam namiot apropos) a tu tylko malutka pyrkawka :)

Unek napisał:

Hej Janku , ja tak jak pisałem dojade w sobotę z rana. Daj znaka jakie macie plany na sobote , żebym nie zastał pustej Bikers Choice :)

Ok będziemy z Marcyśkiem na was czekać.A plany ,myślę wybrać się do Pastwin ( za Boboszowem w Czechach)Na obiadek (jest tanio) z piwkiem .A pózniej razem pomyślimy.

Edytowane przez pierwoszow

pierwoszow napisał:

Ok będziemy z Marcyśkiem na was czekać.A plany ,myślę wybrać się do Pastwin ( za Boboszowem w Czechach)Na obiadek (jest tanio) z piwkiem .A pózniej razem pomyślimy.

Ok Janek plan dobry z tym obiadkiem...o ile damy radę...hahahaha