komisare Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 wpisujcie sie z okolic kto co ma i skad jest i zorganizujmy cos!! ja jestem z walbrzycha a od niedawna mieszkam w swiebodzicach ,smigam suzi DR650R. pozdrawiam wszystkich z okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz535 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wejdź na www.redrider.pl to poznasz paru chłopaków :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisare Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Mariusz dzieki za namiar,moze sie nawet jutro do tych cieplic wybiore,a wy z klubu tam jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 NO ja jestem ze świebodzic nigdy Cie nie widziałem ale podawajcie jakieś erminy kiedy w świdnic bedzie zlot bo w tamtym roku bylo super jak błyem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisare Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 23 czerwca w karpaczu ma byc parada motocykli,pisac jak ktos zna szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Patryk Świebodzice - Kawa GPZ 305 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ja jak skończe remontowąc motocykl też chętnie pośmigam.ETZ 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi