Wiertara Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 HJC - juz mi sie to kiedys obilo o uszy, ale musze byc pewien :) to dobre firmy? HJC to bardzo dobra firma :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jaki polecacie kask do 150 zł, na Honde NSR ?Za tę kasę - żadnego. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Za tę kasę - żadnego.Rozwiń te myśl jeśli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) ja mam lazerka daytona tahoe-nie jest za drogi, jest bardzo cichy, ma pin locka ( czy jak to tam sie pisze) i ogólnie za tą kase nic leszego chyba nie znalazlbym. Ogladałem tez tansze lazerki i wygladały naprawde ok- poza tym naprawde kaski te maja ładne grafiki.za kase oko 200 zł mozna juz sobie lz6 kupic :icon_mrgreen:-poszukaj na allegro Edytowane 21 Maja 2007 przez kiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Rozwiń te myśl jeśli możesz.Nie potrzebuję jej rozwijać. Napisałem, że za te pieniądze nie mogę polecić żadnego kasku, i to powinno wystarczyć. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi