karolb123 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) podoba mi się montaż materiału z kraśnika Bo to montował Artur 125 mi też sie podobało P.S. Artur 125 co ty CRM-ke sprzedajesz?? TO lipa a jak kolano już dobrze zginasz wszstko oki?? Edytowane 19 Maja 2007 przez karolb123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Bo to montował Artur 125 mi też sie podobało P.S. Artur 125 co ty CRM-ke sprzedajesz?? TO lipa a jak kolano już dobrze zginasz wszstko oki?? Ciesze się, że wam sie podoba mój montaż. Tak, sprzedaje CRM chce sie przesiąść na jakiś większy 4T, najprawdopodobniej XR 400/600.a ten tekst w ogłoszeniu to tylko taki chwyt marketingowy..... :) noga nie ta sama co przed wypadkiem, ale jeździć mogę, mam orteze i jest okej! pozdro Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 no niektórzy z tymi kłodami nawet sobie radzili :wink: a co do ENDURO W Kraśniku to elegancka trasa :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 hehehe smiesznie to wyglada... :D ale niektorym się udalo :)pozdrawiam :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Trasy przednie mieć takie niedaleko domu marzenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Oj takie drzewko to prawdziwa mordega :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Oj takie drzewko to prawdziwa mordega :/ oo , widze że kolega z Łodzi, zajrzyj do tematu "leśne ludki" Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Eeeeeeeee tam dla mnie to jest bez sensu, 0 przyjemności, i katowanie motoru :D chociaż trzeba przyznać ze śmiesznie to wygląda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 a w ogóle to Panowie jak Pokonać taką klode ... ?? ... na kolo ... gaz ... ciężar na przód ... i co potem bo tu moja inwencja sie kończy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 według mnie to najlepiej przeskoczyć, tylko trza być pochylonym do tyłu, bo widzę ze tu większość wypadała przez kierownicę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Eeeeeeeee tam dla mnie to jest bez sensu, 0 przyjemności, i katowanie motoru :lalag: chociaż trzeba przyznać ze śmiesznie to wygląda :)Jestem tego samego zdania - w tej probie musisz sie wykazac brakiem szacunku do sprzetu i go sponiewierac :banghead: Bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) panowie, tu nic się nie katuje jak się umie, podjeżdżasz do kłody, podrywacz moto na tylne goło z gazu (ja robię kłody na 1ce) , w momencie gdy przód przejdzie a tylne koło dotknie kłody zamykam gaz i moto się prześlizguje , oczywiście można próbować się wybijać jak z hopki ale jam trochę stracha przed tym :lalag: ale największa zabawa jest przy pokonywaniu opon Edytowane 6 Czerwca 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tutaj jeden starszy pan (ten w spodniach prasowanych na kancik, z brzuszkiem) pokazuje jak się łyka takie przeszkody z biegu .Czyli da się, spokojnie i na gładko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 hmm.....ja juz ten filmik dodalem kilka dni temu do dzialu brudne filmy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tutaj jeden starszy pan (ten w spodniach prasowanych na kancik, z brzuszkiem) pokazuje jak się łyka takie przeszkody z biegu .Czyli da się, spokojnie i na gładko :flesje:to bardziej wyglada na trial i balet a nie na rajd enduro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi