Skocz do zawartości

Motocross

Rekomendowane odpowiedzi

konrad1f napisał:

podoba mi się montaż materiału z kraśnika

Bo to montował Artur 125 mi też sie podobało

P.S. Artur 125 co ty CRM-ke sprzedajesz?? TO lipa a jak kolano już dobrze zginasz wszstko oki??

Edytowane przez karolb123

karolb123 napisał:

Bo to montował Artur 125 mi też sie podobało

P.S. Artur 125 co ty CRM-ke sprzedajesz?? TO lipa a jak kolano już dobrze zginasz wszstko oki??

Ciesze się, że wam sie podoba mój montaż.

Tak, sprzedaje CRM chce sie przesiąść na jakiś większy 4T, najprawdopodobniej XR 400/600.

a ten tekst w ogłoszeniu to tylko taki chwyt marketingowy..... :) noga nie ta sama co przed wypadkiem, ale jeździć mogę, mam orteze i jest okej!

pozdro

• 3 tygodnie później...
  jajewa777 napisał:

Eeeeeeeee tam dla mnie to jest bez sensu, 0 przyjemności, i katowanie motoru :lalag:

chociaż trzeba przyznać ze śmiesznie to wygląda :)

Jestem tego samego zdania - w tej probie musisz sie wykazac brakiem szacunku do sprzetu i go sponiewierac :banghead: Bez sensu

panowie, tu nic się nie katuje jak się umie,

podjeżdżasz do kłody, podrywacz moto na tylne goło z gazu (ja robię kłody na 1ce) , w momencie gdy przód przejdzie a tylne koło dotknie kłody zamykam gaz i moto się prześlizguje , oczywiście można próbować się wybijać jak z hopki ale jam trochę stracha przed tym :lalag:

ale największa zabawa jest przy pokonywaniu opon

Edytowane przez enduromaster

transport bus + 4os

stała trasa Łódź-Paryż-Łódź
PW, GG lub 663 231 860

jarek s napisał:

Tutaj jeden starszy pan (ten w spodniach prasowanych na kancik, z brzuszkiem) pokazuje jak się łyka takie przeszkody z biegu

.

Czyli da się, spokojnie i na gładko :flesje:

to bardziej wyglada na trial i balet a nie na rajd enduro :)