math1982 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 wueska: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witam!!! Mam karte motorowerową. Co by mi zrobili jakby zlapali mnie na motorze 125ccm3?Jestes nie pełnoletni i konsekwencje twojego postępowania w tym wypadku ponoszą twoi opiekunowie prawni czyli rodzice. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 adi ma rację, jak chcesz narobić Twoim rodzicom kłopotów, to jeździj dalej tą 125-tką. Najlepiej postaw go w garażu i śmigaj czymś mniejszym, bo jeszcze sobie coś zrobisz, albo spowodujesz wypadek i wtedy będzie totalna ruina. Pozdro Ps. Do tych wszystkich dowcipnisiów z tekstami typu: "Ukręcą ci wora" - śmiecicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Niektóre odpowiedzi w tym wątku nadają się jak nic do działu Humor :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 teraz to gościu bedzie bał sie wsiadac nawet na komarka bo tyle kar usłyszal. sadze ze rodzice by mu zabronili na takim poważniejszym sprzecie jeżdzic... Wybacz, ale powiedz mi, na prawde wierzysz jeszcze w instytucje rodzica? Zobacz ilu gnojów smiga bez prawa jazdy sportowymi motocyklami, nie tylko na forum - choc tu tez jest kilku. Bezstresowe wychowanie i "dogadzanie" swojemu ukochanemu dzieciątku, ktore z czasem wyrasta na dojącą rodziców pijawke, na która na starość nawet liczyc nie beda mogli. Rodziców juz prawie nie ma. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Wybacz, ale powiedz mi, na prawde wierzysz jeszcze w instytucje rodzica? Zobacz ilu gnojów smiga bez prawa jazdy sportowymi motocyklami, nie tylko na forum - choc tu tez jest kilku. Bezstresowe wychowanie i "dogadzanie" swojemu ukochanemu dzieciątku, ktore z czasem wyrasta na dojącą rodziców pijawke, na która na starość nawet liczyc nie beda mogli. Rodziców juz prawie nie ma. Dobrze że napisałeś prawie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Odpowiem ci w temacie. Odpowiedzialność za twoją jazdę niemając A1 ponoszą twoi rodzice. Jak już będziesz miał lat 17 możesz dostac mandat, ale przy poważniejszych rzeczach i tak odpowiadają twoi rodzice. Odpuść sobie i poczekaj a narazie pojeżdzij sobie na jakimś małym skuterku więcej ci to napewno da a potem stopniowo w górę. Podpisuje się też pod tymi niezłymi komentarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ...Dodatkowo, jeżeli spowodujesz wypadek to ubezpieczyciel wypłaci odszkodowanie stronie poszkodowanej natomiast może potem dochodzić od ciebie/rodziców zwrotu tych środków... I uwierz ze bedzie tego dochodzil :icon_rolleyes: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio14 Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Ja pier**** ale macie zabawne teksty :icon_twisted: Jak to czytam to żal mi dupe ściska. Jak macie tak pisać to już lepiej nie piszcie :P Edytowane 30 Maja 2007 przez onio14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Zabiorą ci motocykl (motor to ma pralka nieuku), wleją kilka razy w dupę pałą, wsadzą do poprawczaka, a rodziców zobaczysz za trzy lata jak będziesz grzeczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 ja słyszałem że każą ci zjechać gołą dupą po niecheblowanej desce do wanny spirytusu,oczywiście wszystko odbywa się na komisarjaciePo nieheblowanej desce? Kurcze u Mnie w mieście to karzą po papierze ściernym zjeżdżać 15 metrów. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Chlopcze odpusc sobie 125, masz 14 lat i nie nadajesz sie do tego motocykla. Jezdziles motorynkom i wnioskujesz ze ci malo mocy wiec chcesz 125, ale ty pewnie nigdy na simsonie nie jezdziles, wiec lepiej kup sobie 50, jesli niechcesz spowodowac nieszczescia w najgorszym wypadku, pomijajac mandaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Przykro mi człowieku, ale jakie pytanie takie odpowiedzi.To tak jakbym napisał: Mam prawo jazdy kategorii b1, czy mogę jeździć tirem lub latać samolotem? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DejoL87 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 kup sobie jakąś 12 konną pięćdziesiątke, mój kolega ma derbi sende 50 ccm i jedzie ze mną łeb w łeb (ja na etz 150), ale jak masz mniej jak 15 lat lepiej sobie odpuść takie moce,bo to trza miec troche krzepy i rozumu więcej. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi