Sienkos Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 pytam o te ktore zalozyl dyziowg. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 pilot road 2 (2tc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 a jaka jest roznica?? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) dyziowg:zdaj relacje jak sie spisuje ta gumka. I np czy widac zuzycie po jakis 2-3K. Sam chce zmienic gumy do mojej SV tylko mam dylemat na jakie :buttrock:. Z gory dzieki bart_b:z tego co ja sie orientuje to 2tc sa zbudowane z gumy o roznej twardosci: srodek sredni a boki miekkie.czysta 2 chyba nie ma tej technologii. :icon_mrgreen: . jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi :buttrock: Edytowane 21 Maja 2007 przez Sienkos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Panowie, Na Z6 zostało mi 0,5 cm do zamknięcia. Wczoraj pomiędzy Olsztynem a Szczytnem chodziłem w zakrętach 120-140. Mogę tylko powiedzieć, że Z6 bardzo dobrze trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Panowie, Na Z6 zostało mi 0,5 cm do zamknięcia. Wczoraj pomiędzy Olsztynem a Szczytnem chodziłem w zakrętach 120-140. Mogę tylko powiedzieć, że Z6 bardzo dobrze trzymają. a jaki przebieg tej oponki i zuzycie? szybko schodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 a jaki przebieg tej oponki i zuzycie? szybko schodzi? Przejechałem już na nich ponad 2000 tyś km i nie widzę narazie zauważalnego zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Klaudiusz wspomniał o mnie więc dorzucę kilka groszy od siebie.To prawda ,jeżdżę na M Z6....na poprzednim sprzęcie miałem bliźniaczą oponkę Pirelli Diablo Strada. W mojej opinii Z6 to mega oponka. Poręczność ,jazda na mokrym ,trzymanie w zakrętach ( tak jak u Occulta pozostał niespełna centymetr do zamknięcia) no i trwałość !!!!Jak dla mnie idealne połączenie osiągów z trwałością.....cena porównywalna z konkurencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 witam. Mam przy Bandziorku na tyle Z6 160/60/17.Oponka bardzo miękka,tak mi się wydaje.Po przebiegu 10000 nadaje się tylko do wymiany.Pozatym nadmiernie starły się boki,może dlatego że na zakrętach lubię niżej zejsc.I jeszcze nieraz miałem wrażenie jakby tył odjezdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 dyziowg:zdaj relacje jak sie spisuje ta gumka. I np czy widac zuzycie po jakis 2-3K. Sam chce zmienic gumy do mojej SV tylko mam dylemat na jakie :lalag:. Z gory dzieki bart_b:z tego co ja sie orientuje to 2tc sa zbudowane z gumy o roznej twardosci: srodek sredni a boki miekkie.czysta 2 chyba nie ma tej technologii. :) . jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi :wink: musze sie przyznac, ze moto stalo caly weekend... wiec zadnych nowych wiadomosci nie mamto co mam zalozone to 2tc, nie wiem czy sa pilot road 2 bez 2tc. Rozmawialem z kolesiem z sv650.org, ktory nawija wygodniowo 500 mil, jezdzi i poleca z6, jednak sam chce przetestowac PR2. Z tego co wyczytalem, ludzie wyciagaja z z6 8-12k mil, nikt jednak nie wyciagnal jeszcze ile sie da z PR2. Jesli wszystko pojdzie z planem (a nie idzie ;) ) to w ciagu tygodnia machne 1k, postaram sie cos napisac. pozdrodyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) dobra, wrocilem, zyje :clap: Od zalozenia nawinalem ok 900mil, opony spisuja sie zaje* Przyczepnosc rewela w kazdych warunkach (no prawie, ale o tym pozniej...)Na trasie unikalem 2pasmowki, balem sie, ze zrobie kwadrat z opony, a szkoda by bylo... Normalnie to jest moj przebieg w 2 miesiace.Jesli ktos chce zobaczyc, to wkleilem pare zdjec na bikepics. Wracajac z pracy w tygodniu, koles przedemna wjechal puszka w rondo (pojechal prosto), deszcz padal i pomyslalem, ze to temu. Pozniej zauwazylem ile paliwa bylo rozlanego po drodze... wszysto poszlo na opony...Zblokowalem przednie kolo przy 40mph... to nie bylo mile uczucie...Jakim cudem sie nie wywalilem to nie wiem, reszte przejechalem z predkoscia 15-20mph :biggrin:Jak robilem prawko, to byla o tym mowa, ale jakos nie wierzylem, ze jest taka katastrofa. pozdro Edytowane 3 Czerwca 2007 przez dyziowg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Siemka ! Wlasnie wrocilem z wypadu w gory Harz. 4 motocykle byly " obute " w Z6. w tym dwie K 1200 S. Nie bylem zbyt przekonany do tych opon pod wzgledem dobrego trzymania sie wlasnie na winklach i M1 wydawal mi sie lepszy. I owszem lepszy jest ale trzyma polowe tego co Z6. Jezdzilismy w " kapusniaczku " Jako, ze nie przegimamy nie zapialem mojej oponki do konca, rowniez brakuje te 0,5 mm. Moj moze przyszly szef ( rowniez na "K " - w tym samym kolorze ale standard ) zapiol swoja bez problemu. On ma jednak duzo lepsza technike jazdy niz ja. Dostalem jednak 2 tipy i wypowiedz, ze stosujac sie do rady zapne rowniez bez problemu. co do przyczepnosci to moje zaufanie do tej opony po tym wypadzie wzroslo i to bardzo. Odkrecalismy czasem naprawde ostro ( do maksymalnie dozwolonej ) i mimo wilgotnej nawierzchni nikt z nas posiadaczy Z6 nie zerwal przyczepnosci. Oponki sa naprawde zaj****te. :biggrin: Edytowane 3 Czerwca 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 W Motocyklu nr 6/2007 jest test w którym występują obie w/w opony. Nabyć, poczytać, pomyśleć, kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 W Motocyklu nr 6/2007 jest test w którym występują obie w/w opony. Nabyć, poczytać, pomyśleć, kupić. co prawda (opony) kupilem ale jesli ktos mialby skana podeslac to chetnie poczytam pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motorrader88 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam! Wie już ktoś ile wytrzymają Pilot Roady 2? Wg. tego testu z Motocykla to bardzo dużo. Jesteście dalej zainteresowani tym artykułem? - może zapodam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi