mistral111 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 też mam 2-jki - ile na nich przejechałeś do tej pory ja na razie skromnie 11 k ale planuje co najmniej drugie tyle i nie wiem czy mnie jeszcze w tym sezonie nie czeka zamiana na 3-jki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Pilot Road 2 były dobre w ciężkich motocyklach w 600 masakra.Ciekawe jak PR3. Miałem PR2 w zeszłym roku w Fazerze 600 i było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) jako, ze sa tutaj opinie na temat PR2 to mam je w Fazerze 600 i jak przednia jeszcze daje jakos rade, to zachowanie tylnej jest nie do przyjecia. Nie pomaga kombinowanie z cisnieniem, odbiera to cala frajde z jazdy. Owszem fajne jest wychodzenie bokiem z zakretu ale jeszcze fajniejsze jak wychodzi sie atomowo w myslach zostawijac za soba czarna kreche. A ta juz przy lajtowym odkreceniu idzie bokiem.Co ciekawe bylem na nich na torze, czesto pale gume przy ruszaniu a one nie chca sie skonczyc.Nie warta ani jednej zlotowki jaka za nia krzycza. I takze zbieram na dunlopy. Edytowane 31 Maja 2011 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 dla mnie ważne że nie chcą się skończyć - dla jazdy turystycznej to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) Zrobiłem na PR2 ponad 3,5kkm. Nówka sztuka na tyle. Polecam, niedługo do kompletu zamawiam PR2 lub 3 na przód. W XJR PR2 klei się przepięknie o asfaltu :icon_mrgreen: . Edytowane 31 Maja 2011 przez Dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi