MOTOOOCROSS Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 witam u brata w hondzie nsr 125 wymienilismy cylinder 125 na 160 polini i myslalem ze to wyrwie mnie z siodla a to dalej taki mul jak byl v max to smieszne 145 a nie ma juz sily na 6 biegu a kumpel ma taą samo i ma 125 ccm i jest silniejsza od mojej dodam ze moja ma bardzo dobrą kompresje ale jest słaba co jest temu winne i jak powinna byc dysza glówna prosze o wymiar jesli ktos ma 160 ccm to ile to wyciąga v max??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dotarłeś porządnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) hmmm rakiety sie spodziewałeś?Jak komprecha, świece itd ok to faktycznie kwestia dotarcia zostaje Edytowane 15 Maja 2007 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 napisał, że kompresja na bdb poziomie. A jak z zaworem ? W pełni sprawny ? Czy częsciowo lub w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 a wydech odpowiedni ?tzn odblokowany ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 powiedz jakiego tłoka założyłeś! Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOOOCROSS Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 wydech jest oryginalny cyl jest dobrze dotarty a zawur nie wiem jak sie go ustawia a slyszalem gzies ze musze dysze wymienic ale nie wiem na jaką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 wybebesz dyfuzor i ten zawór sprawdź powinna dostać odejścia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 myśle ze to kwestia ustawienia zaworu.... ja jak po dotarciu silnika wyrególowałem zawór to aż sie zdziwiłem ze to tak ciągnie...... ustawia sie go na znakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi