ilek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam! Czas na wymiane filtra powietrza w mojej TDM 900. W związku z tym mam problem na jaki wymienić orginalny Yamahy czy K&N? Prosze o rady i opinie! Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) A ten oryginalny to myslisz ze Yamaha robi sama?Ma pasowac do konkretnego modelu moto i to wszystko.Jeden chodzi w Adidasach inny w Pumie, a czesto oba sa produkowane w jednej fabryce na dalekim wschodzie.Pzdr. Jeszcze mozesz luknac tu. moze wlasciciele TDM-a cos podpowiedza??http://www.tdm.pl/index.phpJa osobiscie kupilbym dobry zamiennik, ale nie koniecznie KN. Edytowane 15 Maja 2007 przez Zbig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek450 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Kup jakiś zamiennik np hiflofiltro, poco przepłacać za orginał skoro parametry są takie same. A jak kupisz K&N to w sumie wątpie żeby poprawiło ci to osiągi w zauważalny sposób a i cena jest też spora. Moim zdaniem lepiej kupić jakiś zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 jak zalozysz kn to masz ta przewage ze tylko co jakis czas przemyjesz go i naoiliwiszi juz. papierowy jest jednorazowy. tak wic ta inwestycja sie oplaca. pytanie jak dlugo bedziesz tym smigal. z filtrow wielorazowych takich jak robi KN masz jeszcze filtry firmy GREEN. jakosc ta sama a troche tansze. a papier to jaki zalozysz taki bedzie dobry byle do tego motocykla Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Myśle, żę jezdzić będe nim jeszcze przynajmniej przez trzy sezony ;) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Myśle, żę jezdzić będe nim jeszcze przynajmniej przez trzy sezony ;) no to ja bym zainwestowal te 200pln Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek450 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 no to ja bym zainwestowal te 200pln A ja bym wolał zmienić kilka razy tańszy filtr, zamiast czyścić droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Mam K&N za 219zł wiec prawdopodobnie go kupie :) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 papierowy dokładniej filtruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Papierowy mozesz przedmuchac sprezarka :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi