thefex Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 to nie mozesz jej tak nakleic, zeby sie chowala dokladnie w tlumiku?jak uszczelnialem rometa to mi jakos nigdy nic nie wystawalo :icon_mrgreen: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 dobrym rozwiazaniem jest tez koc azbestowy;) jest miekki i łatwo go upchaci kształtować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Dokladnie. Mozna kupic sobie sznurek azbestowy. Ja go stosuje i trzyma bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 oooo w motorynce mialem taki bajer kiedyś tylko że jak rozbierałem potem to nic z tego materiału nie zostano :biggrin: chyba gdzies tam sobie w tłumniku leżał :clap: a co do silikonu to rzeczywiście tez tak robilem w mz i bylo calkiem. Nawet przy awo teraz mam na silikonie pouszczelniane niektore rzeczy przy wydechu i sprawdza się.Tylko technikol kuoujcie a nie jakieś badziewia. Pozdr Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi