Badyl Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Bardzo chcialem kupic tą od MARIO, ale z tego co słyszałem Mario miał wypadek samochodowy i nie dało rady sie z nim skontaktować. Oby szybko powrócił do zdrowia! pzdrh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Gratulacje.Jak kupywałeś to powiedziałeś sprzedawcy, że wałek jest z rocznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Powiedziałem, ale nie wiem czy to do niego dotarło. W każdym razie dzisiaj jeżdżąc po torze, zauważyłem że przednia felga jest podbita. (dużo może kosztować prostowanie?) ogólnie to jeździ i jest dość mocna. Do wymiany mam klocki cham. przód i tył, opony, napęd, niedługo tłok, olej w skrzyni i uszczelniacze w przednim zawieszeniu. Mimo że muszę włożyć w niego troche kasy i pracy to jestem bardzo zadowolony. :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Co za ludzie ,w ogloszeniu napisane motocykl przygotowany do sezonu - a do wymiany,klocki ,opony,naped i tlok - czy to sie u nas nie zmieni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 no i fajnie liczy się optymizm. dj gratulacje. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 no no gratki djsolo , jezdzilem na tym sprzecie i musze przyznac ze calkiem calkiem, jak sie nowe oponki i naped wsadzi to bedzie o niebo lepiej , ogolnie prowadzi sie bardzo dobrze, tylko cos dziwnie ta kopajka lapie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Gratulacje, spoko sprzęt. Wysokich lotów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 kup sobie ktm 250 rok ok. 90 dasz za tez ze 3000 a buta ma lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 kup sobie ktm 250 rok ok. 90 dasz za tez ze 3000 a buta ma lepszego kurde tak ciezko jest przeczytac posty ??? :flesje: :banghead: koles juz kupil motocykl !! i jakos chyba sie nie doczytales czego on szuka , najpierw przemysl za nim cos napiszesz :banghead: :banghead: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi