devilwizard Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Powitać, wreszcie zmieniłem z choppera na sportowo-turystycznego:)MAM HONDE CBR 1100 XX '00Tak więc witam ludzi podobnymi maszynami jeżdżących.A przy okazji jeśli ktos miał jakieś rady, wady i zalety tego motoru to chętnie wysłucham...Pozdro all!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 na rady i wady to chyba za pozno :D a skoro juz tak sromotnie wtopiles i kupiles nie to co trzeba (czyli honde) to coz, pozostaje pogratulowac :) no i fotki fotki fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A czemu wtopił, zajebista maszyna, idealna do długich tras we dwoje, łatwo sie prowadzi, mało pali, Gratulacje :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) miałem sie okazje przejechać ostatnio XXem, byłem pod wrażeniem:) gratuklacje zakupu i do zobaczenia na drodze :notworthy: Edytowane 14 Maja 2007 przez lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Gratulacje! Piękny motocykl :notworthy:Kolega, który niedawno kupił XX po pierwszej jeździe jedyne co z siebie wydusił to "Ale to ma pi.....ę".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 klaudiuszu, wtopil bo: honda sie nie psuje, prowadzi sie jak po sznurku i ogolnie mozna usnac podszas jazdy z nudow, a to juz robi sie niebezpieczne :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 klaudiuszu, wtopil bo: honda sie nie psuje, prowadzi sie jak po sznurku i ogolnie mozna usnac podszas jazdy z nudow, a to juz robi sie niebezpieczne :notworthy:Buhahahahahah dobry argument :notworthy: Pozdrawiam Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Super sprzęt , GRATULUJE!!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Gratulacje :clap: słuszny wybór :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 i życze jeszcze takiego opanowania Blackbirda jak ten na filmie :flesje: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 a z "czego" sie przesiadłeś i jak pierwsze wrazenia.Mega wygodny sprzet , mega elastyczny, mega HONDA tylko z tym spalaniem srednio (kumpel narzeka , ale wyciska z niej nie mało). powodzonka i udanego sezonu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam gratuluje bardzo pięknego sprzęta i do zobaczenia na trasie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 wreszcie zmieniłem z choppera na sportowo-turystycznego:) aaa to co z tym Chopperem to wpadka ze "wreście" zamieniłeś , czy poprostu pomyłka w wyborze śprzęta?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 i życze jeszcze takiego opanowania Blackbirda jak ten na filmie :Dja pie**ole... przecież to cięzka maszyna szok :icon_eek: :icon_razz: ten link jest naprawde dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Zmieniłem z DragStara, ale nie przyspieszał, nie chamował i wiało jak cholera, na XXie zrobiłem 180 km w deszczu i co i miałem lekko końcówki nogawek mokre, zaje.... sprzęt co chwilę się o tym dowiaduję!!Wygodnie na długie trasy, tylko z tym spalanie to fakt różnie bywa:), przy średniej ok 160-220 to nawet 9 litrów w dwie osoby:(. ale tak to w 7 się mieści w mieszanych cyklach:)P.S. Lisek jedziesz na amazonki w ten weekend??A cięzki jest ale w ogule tego nie czuć, w klorkach bez stresu, w zakrętach można go kłaść, prowadzi się jak dziecko!! Edytowane 15 Maja 2007 przez devilwizard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi