Skocz do zawartości

Jaką pojemność ma zbiornik sportstera.??

Rekomendowane odpowiedzi

masz u mnie piwo za ten film, wiesz moze jak go zgrac na dysk?

10,5 mb w mp4 - moge Ci wrzucic na ftp albo wyslac mailem.

A tu credo po naszemu:

Wierzymy, że obrana przez nas droga jest właściwą, bez względu na to, w którą stronę podąża świat?..Odrzucamy system, który został stworzony po to, aby miażdżyć jednostki (Miażdżone jak owady na szybie)? Niektórzy z nas wierzą w Pana na górze, ale wszyscy wierzymy we wzajemne wspieranie się na ziemi?.Jesteśmy za oglądaniem nieba takim, jakim jest, a nie przez szyberdach?.Wierzymy w wolność?.Wierzymy w pył, toczące się ziele na wietrze, bizony, łańcuchy górskie, jazdę w kierunku zachodzącego słońca?..Wierzymy w sakwy, wierzymy, że cowboye słusznie spostrzegali świat? Wierzymy w sprzeciw naciskom?Wierzymy, że za czarnymi strojami nie kryją się czarne charaktery ani słabość?.Wierzymy, że światem zaczyna rządzić tchórzostwo i my się z tym nie zgadzamy?.Wierzymy w zloty motocyklowe, które trwają tydzień?Wierzymy w atrakcyjne miejsca postoju, szybkie jedzenie na stacjach benzynowych oraz chęć poznania tego, co kryje się po drugiej stronie wzgórza?.Wierzymy w huczące silniki, olbrzymie tłoki, zbiorniki paliwa z 36-go, potężne przednie lampy, chrom oraz wyjątkowo polakierowane motocykle?Wierzymy w ognie, czaszki i w to, że życie jest takie, na jakie sobie zasługujemy a poprzez naszą jazdę to życie nabiera nadzwyczajnego smaku?Wierzymy, że wygląd naszych motocykli jest nasza wizytówką? Nie obchodzi nas, w co wierzą inni?Amen?

10,5 mb w mp4 - moge Ci wrzucic na ftp albo wyslac mailem.

A tu credo po naszemu:

Wierzymy, że obrana przez nas droga jest właściwą, bez względu na to, w którą stronę podąża świat?..Odrzucamy system, który został stworzony po to, aby miażdżyć jednostki (Miażdżone jak owady na szybie)? Niektórzy z nas wierzą w Pana na górze, ale wszyscy wierzymy we wzajemne wspieranie się na ziemi?.Jesteśmy za oglądaniem nieba takim, jakim jest, a nie przez szyberdach?.Wierzymy w wolność?.Wierzymy w pył, toczące się ziele na wietrze, bizony, łańcuchy górskie, jazdę w kierunku zachodzącego słońca?..Wierzymy w sakwy, wierzymy, że cowboye słusznie spostrzegali świat? Wierzymy w sprzeciw naciskom?Wierzymy, że za czarnymi strojami nie kryją się czarne charaktery ani słabość?.Wierzymy, że światem zaczyna rządzić tchórzostwo i my się z tym nie zgadzamy?.Wierzymy w zloty motocyklowe, które trwają tydzień?Wierzymy w atrakcyjne miejsca postoju, szybkie jedzenie na stacjach benzynowych oraz chęć poznania tego, co kryje się po drugiej stronie wzgórza?.Wierzymy w huczące silniki, olbrzymie tłoki, zbiorniki paliwa z 36-go, potężne przednie lampy, chrom oraz wyjątkowo polakierowane motocykle?Wierzymy w ognie, czaszki i w to, że życie jest takie, na jakie sobie zasługujemy a poprzez naszą jazdę to życie nabiera nadzwyczajnego smaku?Wierzymy, że wygląd naszych motocykli jest nasza wizytówką? Nie obchodzi nas, w co wierzą inni?Amen?

wyślij mi proszę ten filmik na maila:[email protected] :)

Pozwoliłem sobie na trochę dokładniejsze tłumaczenie :D

Wierzymy w podążanie własną drogą, niezależnie od tego, którą drogą podąża reszta świata. Wierzymy w pozostawianie na boku systemu, który został stworzony aby miażdżyć indywidualności jak muchy na szybie motocykla. Niektórzy z nas wierzą w Tego Na górze, wszyscy wierzymy w (sticking it to the man down here – trudno to przetłumaczyć dosłownie, chodzi o olewanie ludzi, którzy każą nam coś robić na siłę, taki amerykański idiom). Wierzymy w niebo i nie wierzymy w szyberdachy. Wierzymy w wolność. Wierzymy w kusz, (tumble weeds – to są te takie krzaki, co walają się po drodze w USA na filmach), bizony, łańcuchy górskie, jazdę w kierunku zachodzącego słońca. Wierzymy w sakwy i że kowboje dobrze to rozumieli. Wierzymy w nieugięcie się przed nikim. Wierzymy w noszenie czarnych ciuchów, bo nie widać na nich brudu ani słabości pod nimi. Wierzymy że świat mięknie, ale my nie. Wierzymy w zloty motocyklowe trwające tydzień. Wierzymy w przydrożne atrakcje, hot dogi ze stacji benzynowych i sprawdzanie co jest za następnym wzniesieniem. Wierzymy w bulgoczące silniki, tłoki wielkości koszy na śmieci, zbiorniki paliwa zaprojektowane w 1936, lamp wielkości tych w pociągach, chrom i customowe malowanie, Wierzymy w płomienie i czaszki, wierzymy że życie jest takie jakim je czynisz, a my czynimy je wielką przejażdżką na motocyklu. Wierzymy, że maszyna na której siedzisz potrafi powiedzieć światu dokładnie kim jesteś. Nie obchodzi nas w co inni wierzą. Amen.

http://s72.photobucket.com/albums/i166/bub...sonLivebyit.flv

Ok. Jesli filmik sie Wam podoba to git. Nie wnikam czy spece od marketingu nakrecaja ludzi tym filmem do zakupu ich maszyn . Nie wydaje mi sie ze Harley`a trzeba reklamowac bo sam w sobie jest reklamą. Filmik ten znalazlem przypadkowo i jak go objerzalem to prawie spadlem z krzesla. Pomimo tego ze jest to komercja filmik wzrusza mnie do łez. Opowiada o czyms do czego dążę cały czas a czego sam nie rozumiałem i nie potrafiłem wyjaśnić dlaczego mam świra na punkcie moto a szczególnie HD. Soundtrack jest genialny, liryka extra. Zdarza mi się ze gdy się rano budzę i otworzę oczy to pierwsza mysl w mej glowie to ...we believe in going a round way.....etc. i to daje mi sile na caly dzien pracy, caly dzien jazdy na (niestety) japonskim moto i jest to motywacja do ciezkiej pracy, jazdy w deszczu 12h dziennie, 5 dni w tyg po smierdzącym mieście, w mrozie czy w upale a to wszystko aby zarobic kasę na wymarzonego HD.

A co do zgrania filmiku to bardziej niz "youtube downloader" (nie zawsze dziala) polecam program zwany "vdownloader" ze stronki "programosy.pl" . Pobierz program, wklej link ze stronki z live by it , wybierz miesjce na dysku i...lecisz z koksem....kilka minut i gotowe. Teraz pracuje nad wyciagnieciem samej sciezki dzwiekowej z tego klipu co moglbym wrzucic na mp3 player i sluchac podczas jazdy motongiem na nudnych autostradach.

Ogólnie to podrzucam liryke w j. angielskim, moze nie jest perfekcyjnie dokładna bo była pisana ze słuchu i nie jestem pewien co do pisowni , ale tak to juz jest jak sie człowiek uczy j.niemieckiego przez 8 lat a po tym ląduje w UK.

We believe in going round way

no matter which way the rest of the world is going

We believe in bucking the system that`s built to smash

any visuals like a bugs on the windshield

Some of us believe in a man upstairs

All of us believe in sticking to the man down here

We believe in sky and we don`t believe in sunroof

We believe in freedom.

We believe in dust, tumble wees, buffalo`s , mountain rangers

and riding up untill the sunset.

We believe in saddlebags and we believe that cowboy`s head a great (?)

We believe in refusing to knuckles ....(?)

We believe in wearing black because it doesn`t show any dirt...

or wekaness.

We believe the world is going sucked and then we`re not going along with it.

We believe in motorcycle rallies that lasts a week.

We believe in roadside attractions, gas stations, hot dogs and

finding out what`s over the next hill.

We believe in rumbling engines, pistons of size of garbage cans.

Fuel tanks designed in 1936, freightrain sized headlights, chrome and custom paint.

We believe in flames and skulls.

We believe life is what You make it.

And we make it one hell to ride.

We believe that machine you sit on can tell the world exactly where You stand.

We dont care what everyone else`s believes. Amen.

Edytowane przez qurim

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

A co do zgrania filmiku to bardziej niz "youtube downloader" (nie zawsze dziala) polecam program zwany "vdownloader" ze stronki "programosy.pl" .

Ja zgrywam podtube bo powyzsze programy sa na PC. Z tym jest jak z Harleyem - sa Mac'i i cala reszta :D - marketing zreszta podobny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...