barthezzz1 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no gsx 600 fajny jest bo w sumie to turystyk taki sportowy a na wzrost w sam raz i ponoć niezniszczalny ale niwiem co do tego bo niemam to ostatnie to tylko słyszałem.a i w miare tanie słyszałem o tym sprzęcie same dobre rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no widze ze masywniejszy jest od GS 500 sporo - podoba mi sie '-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 powiesz tak:1) jak masz prawko na B -TO mówisz ; Tak przyjmuje mandat w wysokości 300 zł i zero punktów no i dzwonisz po kolege jak sie uprą żeby odebrał moto2) jak nie masz żadnego prawka to 500 zł i zero punktów i znów kolegaAle nie przejmuj sie ja teznie mam prawka choć robie za 2 tygonie egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no "B" mam oczywiscie '-)bardzo zawzieci sa na motocyklistow?czesto zatrzymuja pewnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 jak zdążą to może cie zatrzymają!!!ale spoko jak na czerwonym nie będziesz jeżdził ani pod prąd to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 JA bez prawka zrobilem 10.000 km i mnie na szczescie niezlapali,w dodatku jeszcze bylem za mlody na karte motorowerowa,a jazdzilem MZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Kornas, zachowaj swoje "mądre" rady dla siebie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no i kurde juz chcialem byc taki porzadny a wy mi tu zrobiliscie wode z mozgu i zaraz polece kupic maszyne '-)bez prawka '-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 No widzisz TROCHE LUZU Z TYM PRAWKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 panowie spokojnielubie luz w stylu kornasaa rozum mam swoj wiec bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Kornas, zachowaj swoje "mądre" rady dla siebie :/Oczywiście prawko musi być i to bez dyskusji , ale czy każdy wszystko robi jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ogólnie to wg. twoich upodobań to raczej GS500F bedzie OK. Sam mam GS ale naked`a. Przed kupnem myslalem ze bedzie za maly i za slaby bo juz niejednym sprzetem jezdzilem a GS potrzebna mi do pracy jest , ja waze ok.100kg i 176cm , nie wnikam jak wygladam na tym moto, pewne jest ze prowadzi sie dobrze, nawey przy twoim wzroscie bedzie ok, bo dla mnie jest jakby lekko za duza a mianowicie odleglosc do kierownicy jest meczaca podczas jazdy na miescie. GS jest tania w obsludze, oszczedna (ok.5,5-6L w miescie) a przy sprzedazy nie ma problemu bo wielu jest chetnych na te sprzety. Wersja F w ogóle wygląda super. Ostateczny wybór należy do Ciebie a wielu opcji raczej nie ma. Polecam GS na początek ,posmigac 1-2 sezony, wczuc sie w klimat i pozniej myslec co dalej. Jak wsiadziesz na GS to zobaczysz jak latwo sie prowadzi i ze nawet niezle się zwija jak na takiego komara. Ja uzywam GS codziennie do jazdy na kurierce i jest OK. Juz w poniedzialek stuknie jej 60 tysiecy mil a to jest 100k km i moto smiga spoko. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Oczywiście prawko musi być i to bez dyskusji , ale czy każdy wszystko robi jak należy?Czyli sie ze mną zgadzasz :icon_rolleyes: Nie mówię, że każdy musi robić wszystko jak należy, ale takie elementarne rzeczy jak prawko muszą być załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecek Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Moze pomysl o czyms bez owiewek - wiem ze zalezy ci na stylu ale na kursie sie nie nauczysz jezdzic :/Na 90% bedziesz niedlugo lezal i to wcale nie musi byc nic powaznego, a owiewki lecą. I swoje kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Czyli sie ze mną zgadzasz :icon_rolleyes: Nie mówię, że każdy musi robić wszystko jak należy, ale takie elementarne rzeczy jak prawko muszą być załatwioneNo jasne dlatego robie , ale powiedz czy wysiedzisz w domu jak w garażu stoi sprzecior -ja nie moge ale jezdze ostrożnie (po prostu normalnie) Czyli sie ze mną zgadzasz :) Nie mówię, że każdy musi robić wszystko jak należy, ale takie elementarne rzeczy jak prawko muszą być załatwioneA Ty masz jakiś motor?A może tata ma bo masz 13 lat tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi