falki Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Opiszcie prosze plusy i minusy tego sprzetu.Na co zwrocic szczegolna uwage przy kupnie :) Jak z dostepnoscia czesci :D POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 jest mase temetów o zwracaniu uwagi na to i tamto.... na pewno patrz na napęd - zembatki - droga rzacz do wymiany praca silnika - standard, rozstaw kół, RAMA !!!kierownica (chodzi o ustalenie czy powypadkowy...) pozatym derbi 50 .... jeden z tanszych, a czy z gorszych to nie wiem, niech powiedzą ci co mają pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer5 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 a powiedzcie jak z wersją 125 czy są jakieś problemy z rejestrowaniem na motorower? i jak się zbierają takie fury bo mam swoją wage i wzrost (187cm i 80kg) czy to będzie naturalnie wyglądało chodzi mi o porównanie tego z jakimś innym moto bo widziałem tylko na fotach a podoba mi sie ten sprzęcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Zawsze rejestracja 125 na 50 jest problemem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 zwroc uwage na rame ...lubi pekac:/ wiem bo mialem derbika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 oj lubi pekac lubi :clap: pod bakiem na spawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 No własnie ta pekajaca rama i jakos tak mam wrazenie, ze z rok temu to na rynku było kilka tych send po jakiś dzwonach mniejszych lub wiekszych. Nie wiem czy pamietacie tą a poklejonym przodem i jeszcze jakieś inne. Procz tego przeniesienie napędu, czy był żyłowany - czyli jak w każdym innym. Z rejestracją 125/50 jest b.duzy problem jak nie masz wbitej pojemnosci 50 na dowodzie. Gro tych sprzetów które są na sprzedaż 125/50 są zza granicy, bo tam poprostu już w papierach tych niemieckich przy sprzedaży (brief czy jakoś tak nie znam sie :icon_mrgreen:) wpisywana jest ta mniejsza pojemność, a jadąc na pierwszy polski przegląd ( do rejestracji ), Pan Wiesiu nie bedize Ci sprawdzał pojemności silnika. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M414599 a co sadzicie o tej. Ja równiez zainteresowany jestem senda akurat ta bo jest w miare blisko mnie. Jakie dostrzegacie w niej rady....... W takiej derbi siedzi silnik minerali czy inny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 To derbi z allegro na oko łodne nie widac jakichkolwiek uszkodzen napęd , zawiecha lakier i wszystkie inne podzespoły wyglądaja dobrze!!! ale w rzeczywistości może byc inaczej! musiałbyś zadzwonic do goscia i go solidnie wypytac a potem dokładnie obejrzec sprzęt swoją drogom sendy 50 sa dosyc słabe miałem stychnośc z tym moto co innego senda z cylindrem 80cm3 tym juz idzie pojezdzic tylko często tego rama niewytrzymuje :) na twoim miejscu rozejżałbym sie za jakąs 125 zarej. na 50 jak bys miał inne moto na oku i potrzebował rady to wal na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Senda SuperMoto wygląda moim zdaniem duuuuużo łądniej, ale nie wiem, moze chcesz pośmigać po lesie ;) Ja bym brał do miasta SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ma akurat 4tys.niedawno sprzedałem skuter. Miałem juz stycznośc z biegami i o wiele bardziej je wole i dlatego przesiadam sie na coś z biegami. rodzice niechca mi pozwolić na kupienie 80/50 a 125/50 to juz napewno.dlatego to derbi wpdło mi w oko bo jest blisko wmiare i wyglada ładnie ale neiwiem jak w rzeczywistości... Ale nie odpowiedzieliscie na moje pytanie czy to ma silnik mineralli czy nie?? wiem ze taki sam jak w gpr 50. jak patrzyłem na mielochu to z cześciami niema wiekszego problemu......... A wrazie jak bym ja ogladał to na co zwrucic uwage w sendzie?? Co jest tam awaryjne.........? zastanawia mnie jeszcze ułożenie tłumika i wogule jakis jest tam dorobiony stelarz na tablice i na lampe. Spujrzcie np. na to zdjęcie i porównajcie sobie http://bikepics.com/pictures/085124/ Tam jest jakis kawałek blachy i tłumik bezposrednio pod błotnikiem........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 moze jest fajna, niewiem... ale firma to firma jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 swoją drogom sendy 50 sa dosyc słabewcale nie sa slabe, jak na 50cm, maja tyle samo mocy co minarelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Zgadzam sie z Jimmy. MAm derbi i jezdze nią juz 3 sezon i nic nie niedziało(jeszcze mnie nie zawiodła) i mocy ma naprawde dużo jak na 50cm3!!! Pozdrawiam:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Sa to jedne z lepszych silnikow w swej klasie zarowno pod moca jak i wytrzymaloscia :) :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi