AdamAdamo Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 WitamCzy ktos orientuje sie jaki moze byc koszt naprawy wyskakujacej 2ki w cbr 929?I czy wogole warto sie brac za naprawianiepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Duży i można go nieco zmniejszyć szukając kompletnej skrzyni używanej. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy 77 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 WitamCzy ktos orientuje sie jaki moze byc koszt naprawy wyskakujacej 2ki w cbr 929?I czy wogole warto sie brac za naprawianiepozdrobedzie cie to kosztowalo okolo 1500 zl jak znajdziesz sobie skrzynie urzywke ja mam taki problem w 954 tyle ze wypada 4na 3 jak chcesz to bede mial do sprzedania skrzynie kapletna tyle ze bez trybu 3-4 podobno pasuje 954 do 929 ja robie skrzynie bo mozna ja rozwalic do konca a zreszta co to za jazda bedzie cie to kosztowalo okolo 1500 zl jak znajdziesz sobie skrzynie urzywke ja mam taki problem w 954 tyle ze wypada 4na 3 jak chcesz to bede mial do sprzedania skrzynie kapletna tyle ze bez trybu 3-4 podobno pasuje 954 do 929 ja robie skrzynie bo mozna ja rozwalic do konca a zreszta co to za jazdahttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M144153 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 :icon_mrgreen: :buttrock: Hmmmm.... To w Hondach wyskakuje 2ke? :buttrock: :buttrock: :banghead: Myślałem że takie rzeczy to tylko w zygzakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Zapomniałeś jeszcze o RF i R1 :icon_mrgreen: W R1 2 bieg przeskakiwał i kosztowało to 1000pln po znajomości, więc tak jak ktoś napisał 1500pln albo i jeszcze więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy 77 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 :D :crossy: Hmmmm.... To w Hondach wyskakuje 2ke? :eek: :eek: :eek: Myślałem że takie rzeczy to tylko w zygzakach.mialem zzr600 palowalem ja ostro i nic sie nie stalo a teraz honda 954 i masz 4 wypada wiec opowiecsi ze w hondzie nic sie nie dzieje mijaja sie troszke z prawda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi