.tom.. Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Z tego co pisal .tom.. to wracają jeszcze w niedziele. Pozdrawiamno to wyjezdzamy z mojej strony bedzie nas 4 do zobaczenia pozdrawiam podaje moj nr telefonu wrazie czego 609 556 529pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 jak pogoda w lublinie?? bo u mnie od jakis 3-4 godzin caly czas leje deszcz ... ale twardym trza byc nie miętkim... i bede.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 jak pogoda w lublinie?? bo u mnie od jakis 3-4 godzin caly czas leje deszcz ... ale twardym trza byc nie miętkim... i bede.. póki co fatalnie :) ... ale ja tez bede Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 na trzy-cztery wszyscy siadamy i sie modlimy do nieba o pogode ! ... :/ sprawdzamy wszędzie prognoze i na pogoda.wp.pl jest, ze dzisiaj nie pada :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Kurde, u mnie też pada... Fatalna pogoda..A tak fajnie sie zapowiadało.. Najbardziej chyba szkoda chłopaków z Wrocławia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 No przynajmniej nie pada już...ciekawe jak dlugo :/ Chłopaki z Wrocławia twardo cisną do przodu. Troszke ich zmoczyło po drodze. O 8.50 byli jakieś 150 km od Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Teraz u mnie (25km od Lublina) to zaczelo lac a nie padać...Kurde taki świetny dzień mógłby być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Ares# Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 W tej chwili w Lublinie przestało ciapać, więc jest nadzieja. Niestety u mnie(20 km od LBL) pada już konkretnie. Przynajmniej nie będzie tak gorąco. :biggrin: Impreza dla "Twardzieli", więc pada specjalnie, żeby "mientkie" siurki wymiękły. :cool: Potem będzie ładnie.......chyba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) odtańczyłem taniec pogody :biggrin: w Lubartowie juz nie pada a na horyzoncie widzę optymistyczne przebłyski słońca, nie ma sie co srac, sa jeszce 2 godziny, poprawi sie napewno, a jak nie to też źle nie bęzie,... teraz juz nie bedzie padac, moze po południu jeszce postraszyć....nie ma co panikować, trzeba pokazać ze motocykliści i motocyklistki to twardziele są Edytowane 10 Czerwca 2007 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 W sumie przestało... Jade i ja :bigrazz:Nie wydarowałbym sobie tego, że chłopaki z Wrocławia taki kawał jechali, a ja mam rzut beretem i by mnie nie było.. JADE :bigrazz: Kurde znowu leje u mnie... przez chwile było ładnie i już szedłem po moto... niestety nie dam rady, wybaczcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) w lublinie juz nie pada jest calkiem calkiem, ide zakladac skorzane spodnie i jaadeeee :biggrin: ..nawet ptaszki cwierkaja :> Edytowane 10 Czerwca 2007 przez Sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 impreza sie udała, była fajna miła atmosfera, tylko troszke deszczu za dużo.... :biggrin: szacunek dla chłopaków z Wrocka, taki kawał w deszczu i sie nie zniechęcili... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykoo11 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Jestem pełen podziwu dla wszystkich widziałem was w panoramie:)Szkoda że jeszcze nie mam prawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 impreza udana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Jeeee, byłem i ja. Troszke się przetarło i od razu w droge, nie wydarowałbym sobie jakbym nie był...A i dzieciaczków troche powoziłem.. :DFajna impreza.PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi