Kulus Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 widze zbiera sie duza grupa... i fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek778 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Fantastik pomysł :wink: Tak kombinuje, żebym i ja się tam pojawił, póki co pytanie jest następujące - jaka ekipa wybiera się tam z Wrocka? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.tom.. Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 raczej 3 motocykle z wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Ares# Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 widze zbiera sie duza grupa... i fajnie... Ano fajnie, fajnie. Trzeba to na nasze forum wrzucić :icon_biggrin: ...Może się ktoś ruszy... Ja mam w sumie wolny termin i z chęcią się wybiorę. Tylko, czy się mojego grata nie przestraszą... :icon_mrgreen: :P Wybierasz się Kula?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 proste ze sie wybieram..... bo co bede robil w tym smutnym jak piz*a miescie.... a rzucic by ktos mugl to na nasze forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Na motolubelskie.jun.pl jest info o tym :) Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) chodzi raczej o lublin.riders.pl/forum/ Edytowane 19 Maja 2007 przez Kulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Hmm...nie mam tam konta niestety. Jeśli to dla Ciebie nie problem to przeklej tam proszę informacje o tym. Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam wszystkich!To mój pierwszy post na tym forum i cieszę się, że w tym temacie :biggrin: Do Lublina mam rzut beretem więc będę i ja!Świetny cel, naprawdę!! PozrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Edge Crusher ok.. nie ma sprawy... Edytowane 19 Maja 2007 przez Kulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Piękne dzięki za umieszczenie informacji na Ridersach. Swoją drogą czy ktoś jeszcze się pisze? :icon_mrgreen: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Jak nic mi na głowe twardego nie spadnie to i ja przyjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) ja sie pojawie, postaram sie tez kogoś z lubartowiaków wyciągnąć :-) bo byma zapomniał, a jak z organizacją, czy będziemy pilotowani np przez policję, fajnie by wygladało jakby pilotowała nas lubelska motocyklowa drogówka :icon_twisted: Daj znac ilu was bedzie, bo za cos takiego macie u mnie lokalnej Perły (Perła, królowa wśród piw) na pamiątke (no ale do wypicia ofkors;) )! :flesje: a ja dorzuce po worku makaronu lubella :icon_twisted: też od nas Edytowane 22 Maja 2007 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Piękne dzięki za umieszczenie informacji na Ridersach. Swoją drogą czy ktoś jeszcze się pisze? :biggrin: z naszego forum pojedzie raczej kilka osob.... i od siebie z Opola L. na pewno we 2 jedziemy... a ilu jeszcze sie dolaczy to nie wiem... bo jeszcze troche czasu jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) bo byma zapomniał, a jak z organizacją, czy będziemy pilotowani np przez policję, fajnie by wygladało jakby pilotowała nas lubelska motocyklowa drogówka :biggrin: Na tą chwilę niestety nie ma mowy o czymś takim jak eskorta policyjna...niestety ;) Zrobimy poprostu wspólny przejazd i chyba tyle. I tak najważniejszym punktem jest wjechania cała (za przeproszeniem) kupą na miejsce gdzie będą dzieciaki i oczarowanie ich :D Pozdrawiam Edytowane 22 Maja 2007 przez EdgeCrusher Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi