Skocz do zawartości

[10.06.07] - Impreza dla dzieci z hospicjum Małego Księcia w Lublinie

EdgeCrusher
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

widze zbiera sie duza grupa... i fajnie...

Ano fajnie, fajnie.

Trzeba to na nasze forum wrzucić :icon_biggrin: ...Może się ktoś ruszy... Ja mam w sumie wolny termin i z chęcią się wybiorę. Tylko, czy się mojego grata nie przestraszą... :icon_mrgreen: :P

Wybierasz się Kula??

ja sie pojawie, postaram sie tez kogoś z lubartowiaków wyciągnąć :-)

bo byma zapomniał,

a jak z organizacją, czy będziemy pilotowani np przez policję, fajnie by wygladało jakby pilotowała nas lubelska motocyklowa drogówka :icon_twisted:

Daj znac ilu was bedzie, bo za cos takiego macie u mnie lokalnej Perły (Perła, królowa wśród piw) na pamiątke (no ale do wypicia ofkors;) )! :flesje:

a ja dorzuce po worku makaronu lubella :icon_twisted: też od nas

Edytowane przez aftys6

Piękne dzięki za umieszczenie informacji na Ridersach.

Swoją drogą czy ktoś jeszcze się pisze? :biggrin:

z naszego forum pojedzie raczej kilka osob.... i od siebie z Opola L. na pewno we 2 jedziemy... a ilu jeszcze sie dolaczy to nie wiem... bo jeszcze troche czasu jest...

bo byma zapomniał,

a jak z organizacją, czy będziemy pilotowani np przez policję, fajnie by wygladało jakby pilotowała nas lubelska motocyklowa drogówka :biggrin:

Na tą chwilę niestety nie ma mowy o czymś takim jak eskorta policyjna...niestety ;)

Zrobimy poprostu wspólny przejazd i chyba tyle. I tak najważniejszym punktem jest wjechania cała (za przeproszeniem) kupą na miejsce gdzie będą dzieciaki i oczarowanie ich :D

Pozdrawiam

Edytowane przez EdgeCrusher

Moje moto podróże

Jeździć póki ciepło!