przemekpal Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Super.Edge to jak będziesz miał dokładniejsze informacje to daj znać. PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 siemanko wszystkim pozdrawiam z wrocka i pytanie czy w tym roku tez bedzie organizowana "impreza" dla dzieciakow bo my juz szykujemy maszyny do wyjazdu na "krotka" wycieczke do was, jak cos to dajcie znac i zarezerwujcie dla wroclawia blachy ;) i zamowcie pogode bo po zeszlorocznej podrozy do dzis susze skarpety :) pozdrwaiam KONDON wrc :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 siemanko wszystkim pozdrawiam z wrocka i pytanie czy w tym roku tez bedzie organizowana "impreza" dla dzieciakow bo my juz szykujemy maszyny do wyjazdu na "krotka" wycieczke do was, jak cos to dajcie znac i zarezerwujcie dla wroclawia blachy :icon_mrgreen: i zamowcie pogode bo po zeszlorocznej podrozy do dzis susze skarpety :icon_mrgreen: pozdrwaiam KONDON wrc :) Tak tak, w tym roku również będzie organizowana impreza z tego cyklu :biggrin: Jakieś bardziej szczegółowe info podam niebawem, wstępnie, jeśli dobrze pamiętam to data 14 czerwca i ponoć na lotnisku w Radawcu pod Lublinem. Pozdrawiam i do zobaczenia ;) Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 i lux.... w tym roku znow sie pojawie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 oby nie padalo :buttrock: a jak inprezka bedzie w radawcu to parada tez bedzie z podzamcza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 oby nie padało dokładnie,a pojawie sie :wink: , mam nadzieje że parada bedzie długa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 my bedziemy tylko nie wiem iel jeszcze osob sie da namowic :crossy: czekam na dalsze info co i jak i do zoba pzdr z wrocka Kondon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ja mam nadzieję, że do tego czasu już zdobędę prawo jazdy i kupię motocykl. Wtedy to by była jedna z moich dłuższych tras. A jak nie uda mi się tego załatwić, to będę musiała znaleźć kogoś kto weźmie mnie jako plecak :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 i ja i ja i ja ! w tym roku nie muszeczekac na wał do motura.sprawie sobie na tugodniu jeszcze sprezanie w cylindrze i bede tam z wami!wybiera sie ktos czyms powolniejszym? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Niestety działacze Hospicjum nie organizacyjnie są dość ciency i ciężko jest cokolwiek z nich wydusić. Dostałem jednak cynk, że na Radawcu ma być bity jakiś tam srogi rekord w utworzeniu serca czy coś takiego. Ma latać helikopter i robić zdjęcia z powietrza. Na razie tyle ciekawostek. Jak coś wyduszę więcej, czym prędzej wam doniosę. Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 wybiera sie ktos czyms powolniejszym? :icon_mrgreen: ja :] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Będę, tylko kiedy to bo jakos znalesc nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian74 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 witam wroclaw zglasza sie bedziemy napewno nas trzech jak w tamtym roku pozdrawiam marian do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) a czymże sie wybierasz? ;P Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Merh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 kiedy dokladnie sie spotykamy z wami w lublinie??? bo wroclaw juz tylko czeka na daleki wypad :lalag: a pan organizator niech juz chlodzi dla nas PERELKE :bigrazz: pozdro z wroclawia i czekamy na wiadosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi