zygizz Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witam. W poniedziałek miałem przyjemność kupić nowy motor, a dokładnie KTM-a EXC 125 z 1999 roku. Jak narazie maszyna na prawde superr. Po przesiadzce z CRM 80, zawieeszenie, moc - Extra. Szczerze polecam każdemu te Hard Enduro, lecz na pewno motor nie jest dla amatora. Jednak mam pytanie do doświadczonych użytkowników tego sprzętu, a wiec czy są jakieś rzeczy na które warto zwrócić uwage, coś szczególnie wadliwego, itp :D Na początku chciałbym wiedzieć jaka zalecacie mieszanke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Gratulacje :rolleyes: ! Zapodaj foty... Szczerze polecam każdemu te Hard Enduro, lecz na pewno motor nie jest dla amatora. Jesteś zawodnikiem? :D Edytowane 10 Maja 2007 przez k_smart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Gratuluje, nie ma to jak ktm :D W tym motocyklu nie ma w zasadzie nic szczególnie wadliwego, przynajmniej w moim tak jest, ale wiadomo wszystkie podstawowe rzeczy trzeba często wymieniać ( klocki, łańcuch, zębatki itd.) Jeśli kmpresja jest dobra, moto ładnie trzyma wolne obroty i jak na luzie gwaltownie odkrecisz gaz i sie nie zadusi, to tłok masz dobry i nie befdziesz musial szybko wymieniać.Mieszakę rób 1:40 , ale ja polecam 1:50, moto tak nie kopci i nie zamóla dyfuzora. Edytowane 10 Maja 2007 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 gratulacje, oby ci sie dobrze jeździło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 no to to juz jest naprawde pozadny sprzet ( jest juz czym pokatowac :) )nic tylko pogratulowac (juz nie moge sie doczekac mojego nowego sprzeta ;))pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 lecz na pewno motor nie jest dla amatora. ????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha mam nadzieje ze to zartGratuluje sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 piękny sprzęcior też na tego ktm-a zbieram kaske GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Gratulacje!!! Super model.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ladnie, ladnie, KTM to dobry sprzet, a EXC 125 to model dobry do nauki. Masz juz UPS?? bo to dosc istotna sprawa w tym moto. P.S. Nie jest tajemnica jego cena ?? Jesli tak to napisz - bo tak sie zastanawiam ile teraz te sprzety stoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 gratulacje, tez mialem banana na twarzy jak zobaczylem ktma w moim garazu:) ps amatorzy nawet na 525 lataja [; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Taaa.. Gratóluje sprzętu mozesz mi powiedziec gdzie kupiłes tego ktm? bo wydaje mi sie że sam sie do niego przymieżałem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ha gratulacje. No maszyna niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Gratulacje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 gratulacje i gumowych drzew życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ojj miałem na myśli osoby zupełnie "świeże" i poczatkujące nie mające wcześniej żadnego kontaktu z motocyklem. Motocykl kupiłem poprzez Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi