Groszek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nie kumam, dlaczego? widzę, ze właśnie zapala sie czerwone światło, przede mną sznur samochodów - dlaczego nie mogę do nich dojechać na luzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Osobnik który dojeżdza np: do skrzyżowania na luzie sam prosi się o dzwona. A to niby dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) nie kumam, dlaczego? widzę, ze właśnie zapala sie czerwone światło, przede mną sznur samochodów - dlaczego nie mogę do nich dojechać na luzie?Możesz, to wolny kraj. Każdy jeździ jak lubi bo jeżdzi bo lubi. :notworthy: Ja się skupiam na samym manewrze hamowania i na tym co się dzieje dookoła a znalezienie luzu w toczącej się maszynie wiąże się z zejściem do jedynki i dopiero do góry na luz. Jak wcisnę jedynką przy naciśniętym sprzęgle to mimo to moto robi buuuuuu i dostaje obrotów. Jak dla mnie nie ma sensu szukanie luzu i do tego można uszkodzić sobie skrzynię przy większej prędkości. Edytowane 15 Maja 2007 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 znalezienie luzu w toczącej się maszynie wiąże się z zejściem do jedynki i dopiero do góry na luz. no widzisz, a u mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Podobno toczenie maszyny na dluzszym dystansie na luzie czy tez wcisnietym sprzegle jest niewskazane bo silnik ma wtedy slabsze smarowanie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Czym się to różni od postoju z włączonym silnikiem oprócz lepszego chłodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi