vnc Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A masz jakieś bliższe info o programie i cenach?Witam w sobotę pokazy strong menów porada do zapory na solinie napady na bieszczadzką kolejke namiot z dobrą muzą nie wiem po ile wjazd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dawajcie ludziska coś konkretnie - jakieś namiary , gdzie spanie. Jeśli ktoś ma informacje to niech wrzuca wszystko a nie tak na dopytywanki bo to już niedługo wszystko a w bieszczady pewnie kupa ludzi chce sie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Znalazłem coś pod tym linkiem http://www.sanok24.pl/aktualnosci/6/3251 . bilety to jakieś 35 lub 40 zł. Ja będę :crossy: Dobrej zabawy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No i pół roku planowałem, że pojadę do Leska na zlocik a tu się okazuje, że nie mogę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 tu cos znalazlem jeszcze:http://www.headhuntersmc.pl/start.php?lg=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No i pół roku planowałem, że pojadę do Leska na zlocik a tu się okazuje, że nie mogę :icon_mrgreen:By to szlak, to tak jak ja :banghead: mam pecha ze zlotami w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 grrr ;] pracuje w akurat w ten weekend ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moth Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 macie jakieś info co do imprez w weekend 13-15? ew moglibyście polecić jakieś fajne spanko,jedzonko w Bieszcz? Już nie mogę doczekac się wyjazdu! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No i pół roku planowałem, że pojadę do Leska na zlocik a tu się okazuje, że nie mogę :bigrazz:Możesz jaśniej?Nawet nie mów, że jazda na początku sierpnia odpada! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Możesz jaśniej?Nawet nie mów, że jazda na początku sierpnia odpada! :crossy:Nie, tylko ten weekend jestem uziemiony a sierpień mam nadzieję, że się uda :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jeśli pogoda dopisze tzn. nie będzie oberwania chmury to zbieram dupe i jade do tego Leska. Jeśli ktoś chętny z centrum to czekam na wieści. Narazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No i wszelkie plany szlag trafił !!!! :buttrock: !!! Na weekend egzaminy - i nici z Leska;Może bynajmniej Dołżycę obskoczę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 jak dopisze pogoda to może też się wybiorę. wie ktos czy i ewentualnie gdziem można tam tanio zanocować? Namiot odpada bo na razie nie mam go jak zabrać... z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 No i kicha, pogoda jest beznadziejna na Lesko. Ci co się wybierają dzisiaj muszą mieć niezłe samozaparcie i odpowiednie ubranko.Niemniej jednak nie mogę przeboleć, że mnie tam nie będzie. :) Szerokiej drogi życzę i udanego zlotu mimo pogody. Jak ktoś będzie miał jakieś foty to niech zapoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyote Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 No i kicha, pogoda jest beznadziejna na Lesko. Ci co się wybierają dzisiaj muszą mieć niezłe samozaparcie i odpowiednie ubranko.Niemniej jednak nie mogę przeboleć, że mnie tam nie będzie. :) Szerokiej drogi życzę i udanego zlotu mimo pogody. Jak ktoś będzie miał jakieś foty to niech zapoda. Kurcze jak widze takie posty i takich motocyklistów to mi się słabo robi, po co ty masz ten motor chyba tylko po to żeby sie chwalić przed sąsiadami bo na pewno nie do jeżdżenia , jeszcze zeby to był jakiś straszny kawał drogi z tych kielc , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi