Blinek Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 http://moto.allegro.pl/item191191776_cross...arg_mtx_dt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Co w tym podejrzanego :/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Ty jestes podejrzany :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 było :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinek Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Chyba bylem o tego goscia i juz mialem go brac( juz nwet z kasa pojechalem). Ale okazalo sie ze on nie ma zadnych papierow, tylko niby umowe kupna. Ojciec powiedzial ze sie w komunikacji zapytamy i na drugi dzien damy znac jak cos. 1600 i jutro przyjezdzamy podpiasc umowe?? Koles: No dobra, ale jako cos to ja jestem czysty- tak nam doslownie powiedzial. A na co mi taki motor??? Ze nawet nie wiem jaki rok ma itp. A pozniej sie okaze ze kradziony, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 powiedzial ze jest czysty więc jest podejrzany? :P nie do końca Cie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 powiedzial ze jest czysty więc jest podejrzany? :crossy: nie do końca Cie ogarniamBo on go nie ukradł tylko znalazł czy tam pożyczył, więc jak by co to nie on :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Koles: No dobra, ale jako cos to ja jestem czysty- tak nam doslownie powiedzial. A na co mi taki motor??? Ze nawet nie wiem jaki rok ma itp. A pozniej sie okaze ze kradziony, itp. ojej chłopak sie wykąpał wreszcie to chciał sie pochwalic a wy afere robicie ;) Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ojej chłopak sie wykąpał wreszcie to chciał sie pochwalic a wy afere robicie :cool: hahahahaha :cool: :P :cool: ;) :) niezłe :D z krzesla spadlem.btw fajny avatar.blinek co z tym motorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinek Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Nie kupilem go!!! Szukam dalej jakiegos Enduraka;P:P:P, Najlepiej Warminsko- Mazurskie i Pomorskie. A tak najbardziej to szukam Yamahy Dt80/50 rok 90 i w gore. Tak do 2.500 chce kupic jakies moto. Pozdro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A nie dało się go potargować jakoś? Za 1200-1300 bym brał bez wahania. Nawet jak papierów się nie da ustawić to się coś dokupi moim zdaniem. Fakt, że trochę lewo to wygląda, ale ja bym wypytał gościa dokładnie to może powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 w ogłoszeniu gosc napisał ze wystarczy zrobic przegląd i rejestracje to chyba musi mieć papiery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 :banghead: :banghead: :banghead: teraz wszyscy co chca sprzedac sa podejrzani :biggrin: :wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 no pewnie :icon_mrgreen: wystarczy pisać z włączonym capslockiem i napisać inną nazwe motoru :banghead: od razu na 4um będzie:jakis handlarz sie nie zna i sprzedaje; uwaga moze być podejrzany :icon_razz:heh pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi