Harnaś Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 no niestety nie mam żadnych. A swoją drogą też bym jakieś obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Trza było przyjechać :wink: . Impreza była w porządku. Koncerty super ("Złe psy" rządzą :buttrock: - zajebiscie się bawiłem chociaż zwykle mam w doopie koncerty), wygrałem licytację (co prawda nie kupiłem zadnego znaczka zlotowego ale i tak było fajnie :wink: ), spotkałem kupę znajomych i chyba wszyscy dobrze się bawili. Przyznam się, że byłem sceptycznie nastawiony do tej imprezy ale RR staneli na wysokości zadania. Teren na zlot całkiem fajny (może ciut za ciasnawy - zwłaszcza jak ktoś chciał być bliżej sceny), zaplecze "techniczne" (nalewaki, żarcie, stragany z gratami) :lalag: , nie widziałem ani jednej awantury - no 1 widziałem jakies dresy próbowłay naszczać na mojego kumpla (nocowlaiśmy sobie na trawniku koło motocykli) ale odpuścili :P . Występ pań też był niezły (Agrest orientujesz się czy pani nr 1 ma chłopaka? :icon_mrgreen: ) , pokaz sztucznych ogni to moim zdaniem już przesada - nikt chyba nie zwrócił na to uwagi (jak by na to konto zrobić darmową kolejkę piwa było by lepiej :wink: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 no ja niestety kisilem sie caly weekend na zajeciach , a Złe Psy znam dobrze :biggrin: nawet mam w domu plytke, moze za rok uda sie pojechać Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Nie byłem na całym zlocie ale i tak było zarąbiście. Pokaz free-style był całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 witam,ja moge powiedzec ze zlot był super,naprwade super i bardzo spokojnie. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi