aftys6 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 masakra na drodze wypadek zdarzył sie jakeis 10 km odemnie.Auto bylo zmielone, policja nie mogla zidentyfikowac cial.Jechalo nim 3 gowniarzy, chcieli pewnie sprawdzic ile pojdzie, policja podaje ze mogli jechac od 150 do 200 km/hWidzialem juz jak tylko straż jakies chemikalia zbierala, to wygladalo makabrycznie.Niech ktos powie ze to wina nawierzcni itd, w tym miejscu asflat jes pierwsza klasa a i widocznsoc dobra.I pomyslec ze ja tamtedy czesto jezdze i ze takie po*eby zamiast trafic na TIRa mogliby trafic mnie jak jade na motocyklu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Skóra cierpnie normalnie, niestety szalejący gówniarze są chyba wszędzie, półbiedy jak sami sie wykańczają. W moim mieście koleś-cwaniaczek rozpruł się na tablicy reklamowej na chodniku jadąc grubo ponad setkę a teraz paranoja: jego ojciec sądzi sie z firma która miała tam reklamę! Poprostu paranoja jak w naszym sejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 kierowca moze i głupek , ale pasazerowie nie koniecznie.Moze wracali własnie zakupionym autkiem z FR i nawet pasazerowie mogli spać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Brak słów! Wyrazy współczucia dla rodzin! I proszę nie piszcie że się stała straszna tragedia z powodu paru powyginanych blach choć nie wiadomo jak drogich! Jak przykładowy tekst poniżej :icon rolleyes: "ta ku*wa.. co nie zmienia faktu ze rozpierdolony masz motocykl :|masz zdjecia jak to chociaz wyglada?nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji.. icon_evil.gifsoviety da mnie wieje znacza,a jescze wlasny.. no chyba bym goscia udusila gdyby okazal sie chu*em opasany.na miejscu.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 tragedia wielka ... spojrzcie co mi sie wyswietlilo po wejsciu na linka z newsem... przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ube Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 taa, a to na nas mówią że dawcy organów i wariaci... bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam! Widziałem to w TV. Kto się ślizga na brzytwie, ten daleko nie zajedzie. Ostra jazda kosztuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jakiś czas temu niedaleko mojej miejscowości pijany nastolatek jadąc z dużą prędkością stracił panowanie nad autem i uderzył w drzewo.Trzy młode osoby zginęły,on sam przeżył.Jechał po pijanemu. http://www.nowadeba.eu/news.php?id=73 Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jakiś czas temu niedaleko mojej miejscowości pijany nastolatek jadąc z dużą prędkością stracił panowanie nad autem i uderzył w drzewo.Trzy młode osoby zginęły,on sam przeżył.Jechał po pijanemu. http://www.nowadeba.eu/news.php?id=73 pijani prawie zawsze wychodzą z takich wypadków. A co sie z kolesiem stało?? Siedzi?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 niektórzy pisza troche z brakiem szacunku "gówniarze" itp. Ale pytanie czemu ku*wa winny jest taki chłopak który ma np 17 lat wsiada z kumplami do auta... bo jada np na impreze? I ta podróż jest jego ostatnią podróża przez brak umiejętności kierowcy,brawure,szpan... Sam nie raz jeździłem z kumplami którzy troche przeginali,ciesze sie że mnie to nie spotkało. Ale jadąc co moge zrobić? Powiem zwolnij usłysze odpowiedź "co ty pie**olisz,dobra zabawa jest". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Sam nie raz jeździłem z kumplami którzy troche przeginali,ciesze sie że mnie to nie spotkało. Ale jadąc co moge zrobić? Powiem zwolnij usłysze odpowiedź "co ty pie**olisz,dobra zabawa jest". Proste, nie wsiadaj z takim gościem do auta.Pamietaj że wszystko jest do czasu i kiedys przegną. Pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 niektórzy pisza troche z brakiem szacunku "gówniarze" itp. Ale pytanie czemu ku*wa winny jest taki chłopak który ma np 17 lat wsiada z kumplami do auta... bo jada np na impreze? I ta podróż jest jego ostatnią podróża przez brak umiejętności kierowcy,brawure,szpan... Sam nie raz jeździłem z kumplami którzy troche przeginali,ciesze sie że mnie to nie spotkało. Ale jadąc co moge zrobić? Powiem zwolnij usłysze odpowiedź "co ty pie**olisz,dobra zabawa jest". swiete slowa Proste, nie wsiadaj z takim gościem do auta.Pamietaj że wszystko jest do czasu i kiedys przegną. Pozdro wujek dobra rada hahahahahah? cale szczescie ze ty taki jestes madry i zapobiegliwy i nigdy nie robisz nic glupiego jak mniemam oby wiecej takich jak ty i nigdy nie bedzie wypadkow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Proste, nie wsiadaj z takim gościem do auta.Pamietaj że wszystko jest do czasu i kiedys przegną. Pozdro Ale to racja, no chyba że ktos wierzy w anioła stróża. Sam kolesia nie rypniesz z tyłu jak szaleje, to on cie rypnie o tira -proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wiecie dlaczego tak napisałem?Ano dlatego że tez kiedyś byłem taki cwany i robiłem pewne rzeczy dopóki ...... no własnie, powiem tylko tyle ze otarłem sie o "najgorsze". Jednak nie bede sie rozpisywał co i jak bo jak wiadomo nie są to miłe wspomnienia.pawelmoto2 nie powiem że jestem ale staram się taki być jak napisałeś. Pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Na francuskich numerach...Gdyby był na naszych to miałbym spore podejrzenia, że kierownica była z prawej strony bo ostatnio coraz więcej takich samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi