granat Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ale sam działasz czy z odszkodowania?Walczyłes cos czy odpuszczałes? Bo ja zasuwam do sadu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 odpuscilem z "warta nie warto" biore te 3000 i luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja juz sie nauczyłem zadne rozliczenia, tylko naprawa i z głowy, teraz w ogóle ma wejsc przepis ze nie bedzie wypłat gotówy, tylko same naprawy i to jest chyba dobre, bo nie urzerasz sie wstawiasz w warsztat i z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Cholera pomyliły mi się tematy a jako, że na tym forum niema moderatorów to sam sobie przeniose tego posta :buttrock: Zbiło mi się szkło reflektora od czego moge przypasować?? Edytowane 6 Czerwca 2007 przez Puzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 wklad pasuje od zuka tyle ze h4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi