AndrzejSV Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 witam, mam sprzęta suzuki SV 1000S i po nr.VIN okazało się ze ma on 98km zamiast 120km,moto to import z francji, w serwisie za odblokowanie zakaszleli 650zł, nie wiem czy jest to blokada mechaniczna czy elektroniczna, jak mechaniczna to u kumpla w warsztacie dało by rade ją zdemontować ale jak elektroniczna czyli wtrysk paliwa do przeregulowania to kicha, czekam na info i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 W dużym sztormiaku, silnik ten sam, grzebie się w elektronice. Jakiegos chipa się wymienia czy cuś. Mówili mi w serwisie jak byłem niedawno, że po zmianach z 98 robia 112KM. Na sto procent mówili o elektronice, ale co dokładnie nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVRemoS Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Slyszalem o odlaczeniu kabla przy PIN25 w ECM,to zalatwia sprawe.Pzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Swoją VTR też miałem zablokowaną, ale tam blokada byłą mechaniczna bo nie ma wtrysku.Po co blokowac takie moto w ogóle. Pozdr. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumkwat Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Po to blokować, by mozna było legalnie jeździć u żabojadów. Każde LEGALNE moto we Francji nie może mieć więcej jak 98KM. Stąd trzeba uważać co się kupuje i skąd. Nieraz bywały okazyjne R1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi