igner Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Witam!melduje sie szczęsliwie w domu jeden z osobników z domku nr 17 :) widze że wszyscy zauważyli że było tam baaardzo wesoło wielkie dzieki dla wszystkich ktorzy tam byli duchem i ciałem (choć nie zawsze :crossy: ) za to WIELKIE NIEDZIĘKI dla właściciela ośrodka Pozdrawiam i dozobaczenia na kolejnym Edytowane 20 Maja 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 my tez juz w domu- domek 17 do nastepnego razu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ja też juz szczęśliwie dotarłem do domu. Dzięki za świetną zabawe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu w Zaciszu w Koszelówce.Sorki,żeśmy się nie zapoznali,ale byliście tak zorganizowani na tym tarasie,że głupio nam było podejść.Może innym razem się poznamy,jak zostaniemy na nockę:)Ciekawa jestem,jak tam uczestnicy domków 17 i 18??Bardzo wesoło tam było:)Pzdrczesc cala ekipa z domku 17 w ty ja ma sie juz dobrze a było :flesje: :banghead: :banghead: wesoło .mozna bylo zostac byly miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Świetne miejsce, wspaniała atmosfera, fantastyczni ludzie :}Zlot był zajebisty! pozdrawiam wszystkich ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Poznalas czlonkow EKG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu w Zaciszu w Koszelówce.Sorki,żeśmy się nie zapoznali,ale byliście tak zorganizowani na tym tarasie,że głupio nam było podejść.Może innym razem się poznamy,jak zostaniemy na nockę:)Ciekawa jestem,jak tam uczestnicy domków 17 i 18??Bardzo wesoło tam było:)PzdrDojechali cali zdrowi a co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 :) :P :flesje: :flesje: ... dodam do wypowiedzi pani w ruchomym kasku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jak możecie to wrzuccie fotki. Ja mam niestety tylko kilka i to robionych telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 wiec moze ja zeczne od fotkina pewno wszyscy wiedza o co chodzi :) :( :D http://img490.imageshack.us/my.php?image=czifjn5.jpg ze on przezyl to sie dziwie :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) wiec moze ja zeczne od fotkina pewno wszyscy wiedza o co chodzi :) :) :) http://img490.imageshack.us/my.php?image=czifjn5.jpgze on przezyl to sie dziwie :banghead: Ręka uniesiona i układ ust ... Sieg Heil!?Heh żałuję jak-nie-wiem-co iż mogłem jedynie być na zamknięciu zlotu lecz i tak za zachowanie Ojca Kierownika Ośrodka podczas wyjazdu, należy się z byka zasadzić.Aczkolwiek ... Oko Demona okazane mu przez [cenzura] myślę że było na miejscu :)Może będzie jeszcze okazja by w moim Potfurze pokręcił manetką lub usiadł bez pozwolenia ? :) PozdrawiamKjujik Edytowane 20 Maja 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 czesc cala ekipa z domku 17 w ty ja ma sie juz dobrze a było :) :banghead: :) wesoło .mozna bylo zostac byly miejsca Nie mogliśmy zostać,podjechaliśmy w piątkę tylko luknąć i się zapoznać,ale tak dobrze się wszyscy bawiliście,że żal było Wam głowy zawracać :) Szczególnie domki 17 i 18,choć grupa EKG też sporawa...cały taras zajęła :) Następnym razem...czemu nie? :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 taa domek 17 :buttrock: :buttrock: :buttrock: :banghead: :flesje: :flesje: :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuje za super Imprezke po której to jeszcze dzisiaj dochodze do siebie :biggrin: Jednak zapijanie Wódki Piwem to nieciekawy pomysł :icon_mrgreen: p.s. Gerard, co ty mi przez całą Dyskoteke podawałeś do picia? :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja-Toudi Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Ja z Piotrkiem tez dotarlismy do domku acz trzeba przyznac ze ciezko bylo(ten wstrętny kac nie chcial sie odczepic). Dziekujemy wszystkim za fajny zlocik bylo naprawde milo.A teraz ide dalej leczyc kaca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi