-Jurgen- Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 nad wisła lanserka a w paradoksie nekrologi :P, reszta, czyli fajna ekipa się nie spotyka bo jeżdzi lolhehenekrologi aka zbowid to w 10,5 Jureczku jedziemy na ten zlocik? muszę małżowinkę przekonać, tyle, że ona wszystkich nas przepije :Pciezka sprawa, w tym samym czasie amazonki, bemowo, jak to pogodzic :) Szanowni Państwo, ja na pewno przyjade w sobote. Pewnie z małżowinką, która namawiam na pozostanie, ale pewnie bede musiał ja odwieść, czy potem powróce w duzej mierze zalezy od jej blogoslawienistawa :) Ew przyjade sam i pozostane, mam nadzieje, ze jakies kojo bedzie wolne ;)hihi, pantoflarz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 a wiec zacne trunki kupionecos na ząb i do jutra :icon_eek: :wink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 a wiec zacne trunki kupionecos na ząb i do jutra :crossy: :buttrock: :flesje:Ja tam nic nie kupuje bo podobno nowi członkowie EKG mają sie wkupywac w łaski czyli mówiąc po chłopsku STAWIAJĄ :biggrin: :wink: Do zobaczenia jutro :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No to jadymy... Koszelówka szykuj się na przyjęcie dwóch diabłów na CBR-kach :buttrock: Będziemy za 30 minut :biggrin: (z przerwą na kawę i siku :icon_mrgreen: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 hehenekrologi aka zbowid to w 10,5ciezka sprawa, w tym samym czasie amazonki, bemowo, jak to pogodzic :flesje:hihi, pantoflarz :bigrazz: lol w miescie 40 motocyklistow na krzyż a spotykają się w 4 róznych miejscach.Jurek a gdzie te amazonki :O bo na bemowo to klade..... OFICJALNIEsą jeszcze miejsca w sensie łózka do spania? :buttrock: pozdr-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 taa kaludio wyrwalem 3 raz :biggrin: :biggrin: ;) :biggrin: :) brunete ktora juz troszku znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No wlasnie troszke moze i glupie pytanie ale lepiej sie upewnic, trza kielbache brac ze soba i plyny czy wsio na miejscu bedzie do dostania za symboliczna oplata :biggrin: Do zobaczyska jutro!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ja tam nic nie kupuje bo podobno nowi członkowie EKG mają sie wkupywac w łaski czyli mówiąc po chłopsku STAWIAJĄ :) :biggrin: co to to nie, primo mnie jak pierwszy raz sobie EKG zrobiłem to zespół WPW wyszedł, a dwa małolatom bedę stawiał ;) :biggrin: no chyba, że jako łysy - łysemu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 :icon_biggrin: :icon_biggrin: :) u mnie cos z zastawka wyszlo :) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 lol w miescie 40 motocyklistow na krzyż a spotykają się w 4 róznych miejscach.no som grupy i podgrupy :cool: Jurek a gdzie te amazonki :O bo na bemowo to klade.....matko, gugle wylaczyli :icon_biggrin: :) 18-20.05.2007 III Międzynarodowy Zlot Amazons, Bocianie Ranczo Przypki k. Tarczyna pod Warszawąhttp://www.amazons.pl marsz http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html uczyc sie na pamiec :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 no som grupy i podgrupy ;)matko, gugle wylaczyli :) :icon_razz: 18-20.05.2007 III Międzynarodowy Zlot Amazons, Bocianie Ranczo Przypki k. Tarczyna pod Warszawąhttp://www.amazons.pl marsz http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html uczyc sie na pamiec ;) a ja tam jade jednak do Koszelówki, bo podobno łysi mają być :biggrin: bede mial sie z kim integrować pozdri do wstreci zawtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 moja orzechówka zimowa niestety nie na koszelówkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu w Zaciszu w Koszelówce.Sorki,żeśmy się nie zapoznali,ale byliście tak zorganizowani na tym tarasie,że głupio nam było podejść.Może innym razem się poznamy,jak zostaniemy na nockę:)Ciekawa jestem,jak tam uczestnicy domków 17 i 18??Bardzo wesoło tam było:)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Impreza super, motocyklisci nie zawiedli, szkoda tylko ze musialem tak szybko uciekac, mam nadzieje ze na nastepnej imprezie integracyjnej bede mogl juz dluzej zabawic, bo szkoda opuszczac takie towarzystwo :P P.S.Klaudia jeszcze zyla jak opuszczalem osrodek, ale co to bylo za zycie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ponoć odchodzi się już od Koszelówki ale ... fotki są TUTAJ PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi